BOĞAZLIYAN ŞEKER ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINDAN İFTAR COŞKUSU

23.05.2018 14:30:41

Kayseri Şeker´e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanları eş ve çocukları ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldiler

 

Kayseri Şeker´e bağlı Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanları eş ve çocukları ile birlikte iftar sofrasında bir araya geldiler

Boğazlıyan Şeker Fabrikasında düzenlenen iftar sofrasına katılan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası  Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Genel Müdür yardımcıları, Şeker İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı, Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarının çocukları tarafından çiçeklerle karşılandılar.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve beraberindeki heyet çocuklarla tek tek ilgilenerek eğitim  durumları hakkında bilgi aldılar.

İftar öncesinde Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarından Yakup Mert´in  Boğazlıyan  Atatürk İlk öğretim okulu öğrencisi Hilalsu Mert isimli kızının okuduğu ?Şeker tadındadır Benim Başkanım? isimli  Şiir´i de  salonda büyük beğeni topladı.

 

Hilalsu Mert´in ?BAŞKANIMA? şiirinden:

 

Kayseri Şeker´i bataktan şaha kaldırdı

Çiftçisine umut, işçisine aş oldu

Bir de Turhal Şeker´i alması hoş oldu

Boşuna demiyorum Şeker tadındadır benim Başkanım

 

Şeker Fabrikaları içinde hep ilklere imza attı

Çiftçisinin alnının teri kurumadan hakkını dağıttı.

O da yetmez dedi işçisine de kar payı dağıttı

Boşuna demiyorum şeker tadındadır benim Başkanım