"BİZLERE HAKARET EDENLERE HALK 1 KASIM´DA EN GÜZEL CEVABI VERDİ"

1.12.2015 09:40:45

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Kasım Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı´nda önemli açıklamalarda bulundu. 1 Kasım seçimleri ve paralel yapıya değinen Kadıoğlu, "1 Kasım seçimleri öncesi bizlere hakaret edenlere, halk en güzel ce


1 Kasım seçimlerinde, AK Parti´ye gönül veren, inanan tüm insanlara gönülden teşekkür ettiğini belirten Kadıoğlu, " Bu seçimlerde bizlere hakaret ettiler. Kefenimize dantel bile ördüler. Anamıza, bacımıza olmadık laflar söylediler. Ama bu halk onlara gereken cevabı en iyi şekilde verdi. Bizler her zaman dik olduk ama, diklenmedik. Bizler bu yola baş koyduk. Bu yola nasıl baş koyduysak o şekilde de gideceğiz.
Biz yönetime geldiğimizde Melikgazi olarak, yüzde 70 gibi bir hedef koymuştuk. Ama 1 Kasım seçimlerinde yüzde 67oranında bir oy elde ettik. Yine de Melikgazi olarak, en yüksek oy oranını alarak rekor kırmış olduk. 1 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasında, Melikgazi teşkilatının arttırdığı oy sayısı yaklaşık 51 bin oy. Bu da bir milletvekili demektir." şeklinde konuştu.
Adım döndü, soyadım fır döndü.
Kayseri´deki paralel yapı destekçilerine de değinen Kadıoğlu, şu ifadelere yer verdi:
" Kayseri´de şöyle bir konuda var. Dikkatinizi birazda oraya çekmek istiyorum. İki ortak, iki kardeş, beraber iş yapan insanlar. Biri bir partiye, diğeri de başka bir partiye destek veriyor. Sen orada aktif ol. Biz burada aktif olalım gibi bir yol izliyorlar. Birseniz bir olun. İkiyseniz iki olun. Ama gerçek anlamda o şekildeyseniz eyvallah. Ama ilerde menfaat elde etmek için bu şekle bürünüyorsan yazıklar olsun.
Kardeşlerden biri çıkıyor, olmadık şeyler yapıyor. Diğeri çıkıyor, bizim adımızın başka bir şeyle anılmasını istemiyoruz, bundan sonra biz devletle beraberiz diyor. Bunca sene yap, et ondan sonra da bir çırpıda dön. Adım Döndü, soyadım fırdöndü. Böyle bir dönmeyi hiç kimse kabul etmez. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu yola baş koyduksak, sende o yola baş koy o şekilde git. Kafan o yolda kopana kadar git. Bizim kafamız kopana kadar bu teşkilatta, bu yolda da gideceğiz. Herkes dürüst olsun. Doğru yolunda gitsin. Sen döndün ama, seni destekleyen ortalıkta dolanan insanlar ne oldu şimdi? Düşündün mü, onların ne olacağını? O insanları sattı bir çırpıda. Biz bundan sonra işimizle uğraşacağız diyor. Bu güne kadar işin vardı zaten. Niye şimdiye kadar işinle uğraşmadın da, şimdiden sonra işinle uğraşıyorsun? Şimdi mi aklına geldi işinle uğraşmak? Bizim sanayicimiz elbette ki büyük. Bizim sanayicimiz bu güne kadar alnına kara leke çaldırmadı. Eminim ki bundan sonra da çaldırmayacak. Bu lekeyi de bizim sanayicimiz en iyi şekilde günü geldiğinde temizleyecektir."