BİZİM MARKET AÇILDI

11.02.2017 10:07:38

Bizim Toptan Tüketim Marketi zincirine yeni bir halka daha ekledi. Ambar Mahallesi´nde hizmete açılan Bizim Toptan Market Kayseri´de hızla büyümeye devam ediyor.

Dün açılan yeni hizmet binası ile birlikte Kayseri´de sayısını 4´e Türkiye´de ise 170. sayıya ulaştı. Bizim Toptan Satış Mağazaları Bölge Müdürü Abdullah Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, Kayseri´de 4. mağazayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türkiye´de 170. Mağazaya ulaştıklarını ifade eden Erdoğan; ?açılışımıza özel birçok üründe indirim olduğu gibi bugün de devam edecek. İndirimli ürünlerimiz ile bugün de müşterilerimize hizmet edeceğiz. Türkiye genelindeki mağazalarımızda her gün yüzlerce ürün ile bu tür uygulamaları sürdürmeye devam edeceğiz. Ambar Mahallemizde açılan yeni mağazamız yüzlerce firmanın yemekhane ve işletme mutfaklarında ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Açılışımıza özel şu uygulamayı da yaptık: 100 TL´lik alışverişte 20 TL, 250 TL´lik alışverişte ise 50 TL puan kazanma fırsatı buldular. Yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduk. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz´´ dedi.
Açılışa, Kayseri´nin önde gelen iş adamlarından Yılmaz Büyüknalbant, Osman Ulubaş, Bekir Güldüoğlu, Mehmet Güldüoğlu, Kemal Topsakal ve birçok sayıda davetli katıldı. (Haber: Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: BİZİM MARKET AÇILDI