BİZDE VARIZ!

18.08.2015 10:23:19

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz "Asker ve polisimiz yetersiz kalıyorsa şehit aileleri olarak göreve hazırız. Ben bu vatan için bir ayağımı verdim gerekirse canımı vermeye hazırım. Büzün şehit ailel

 
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Son günlerde gelen şehit haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, ? Maalesef bu terör örgütüne karşı devlet ve millet olarak hiçbir şey yapılmadı. Cumartesi ve Pazar günleri 8 tane şehidimiz geldi. Bu şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ailelerine, yakınlarına, Türk milletine ve camiamıza baş sağlığı diliyorum. Teröre destek veren, sözcülüğünü yapan, bütün imkanlarını sağlayanları da nefret ve şiddetle kınıyorum? şeklinde konuştu.
Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği olarak terörün bitirilmesini en çok isteyen camia olduklarının altını çizen Yavuz, ?Çünkü en çok canı yanan biziz. Her şehit haberi duyduğumuzda evlerimize ateş düşüyor, ciğerlerimiz yanıyor. Maalesef bizi yönetenler ve siyasilerin kılı bile kıpırdamıyor. Sadece şehit cenazelerinde boy gösterip, ailelere baş sağlığı dileyip 5 dakikalık gösteri yapıp gidiyorlar. Biz ailelerle baş başa kalıyoruz ve ateş düştüğü yeri yakıyor? ifadesini kullandı.
Yavuz, son günlerde artan şehit sayısı ve terör eylemine karşı gereken cevabın verilemediğini belirterek, ? 40 günde 42 şehit verdik fakat 40 günde terörün önünün kesilmesi için hiçbir şey yapılmadı. Meclisimizde 470 milletvekili var bu 470 milletvekili ne iş yapar bunu soruyoruz. Siz oraya sadece maaş almak için mi gittiniz yoksa kendi ideolojinizi tatmin etmek için mi gittiniz? Devleti yönetmek için onları oraya gönderdik maalesef onlar evlerinde yan yatıyorlar ve gariban insanların çocukları dağda onların can güvenliğini koruyorlar? dedi.
Teröristlerin meclise girmesinden son derece üzüntü duyduklarını söyleyen Yavuz, ?Terör örgütünün sözcülüğünü yapan 80 hain girdi meclisimize. Meclisimizde istedikleri gibi bizleri tahrik edici konuşmalar yapıyorlar. Bu terör örgütü yandaşlarına karşı hiçbir şey yapılmıyor. 80 tane terörist girdiği gibi yanlarına 80 tane de dağ kadrosundan terörist getirip yerleştirdiler. Biz vergilerle onların maaşlarını ödüyoruz? şeklinde konuştu.
Yavuz, terör örgütüne karşı anında müdahale edilerek terörün bitirileceğinin altını çizerek, ?Ama maalesef elleri kolları bağlı olduğu için hiçbir müdahalede bulunamıyorlar. Müdahalede bulunup terörist öldürenler hakkından da soruşturma açılıyor, ellerinden silahları alınıyor ve görevden uzaklaştırmalar yapılıyor. Biz bunun için mi mücadele ediyoruz? Bizlerin canını acıtanların canının acıtılmasını istiyoruz. Polisimize ve askerimize vur emrinin verilmesini istiyoruz? açıklamasında bulundu.
Yavuz sözlerini şu şeklide sürdürdü:
?Polisimiz ve askerimiz yetersiz kalıyorsa biz şehit aileleri olarak göreve hazırız. Ben bu vatan için bir ayağımı verdim gerekirse canımı vermeye hazırım. Büzün şehit aileleri, gazilerimiz de bu göreve talipler. Biz terör olup şiddet kullananların şiddetine karşı şiddet kullanılmasını istiyoruz ve idam yasasının bir an önce çıkartılarak, askerimize ve polisimize yetki verilmesini istiyoruz. Güvenlik yasalarının çıkarılmasını istiyoruz ve polis, asker kurşun sıkınca savcılarımızın soruşturma açmamasını istiyoruz. Polis ve askerimize görev verildiği zaman halledemeyecekleri şey yoktur yeter ki biz birlik beraberlik içerisinde olalım?



Anahtar Kelimeler: BİZDE VARIZ