?Bir oy bile çok kutsaldır?

8.06.2015 09:42:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Ayan ve 3. Sıra milletvekili adayı Aşkın Genç, sabah erken saatlerde Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesinde 1029 nolu sandıkta oylarını kullandılar.

 

Oylarını kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Mustafa Ayan, ? Önce Kayseri?mize sonra tüm Ülke?mize umarım hayırlı olur. Demokrasinin bayramı, ahlakımız, bayramımız, acılarımızı sevinçlerimizi paylaşan bir Ülke?yiz. Bu bizim kültürümüz. Hepimiz bir mozaiğiz, Kürtlerimizle, alevimizle, çerkesimizle, avşarımızla. Kardeşçe binlerce yıldan beri burada yaşıyoruz. İktidara gelecek olanlarda akıllarını başlarına almalılar. Bizleri bölecek, ayıracak incitecek söz söylememeliler. Dolayısıyla bugün kardeşliğimizin yeniden tescil edildiği gündür. Bugün inşallah kardeşliğin pekiştirileceği gün olur. Bir oy bile çok kutsaldır, herkes çok iyi tahlil etmeli? şeklinde konuştu.

Seçim sürecini 7 aydır takip ettiklerini belirten Aşkın Genç ise konuşmasını şu şekilde sürdürdü, ? Bugün artık son gün, oylarımızı kullandık. Umarım ülkemize ve Kayseri?mize hayırlara vesile olur. Türkiye Cumhuriyeti demokrasinin en güzel örneğini bugün veriyor. Demokrasinin kurulumunda Chp olarak büyük önemler verildi. Bugün kullandığımız oylarda da demokrasinin en güzel örneğini veriyoruz? dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: ?Bir oy bile çok kutsaldır?