BİRLİK GENEL KURUL YAPTI

16.11.2015 10:17:16

Sarımsaklı Ova Sulama Birliği Mali olağan genel kurulunu hafta sonu gerçekleştirdi.

 

 

 Cumartesi günü Sarımsaklı Baraj Gölü DSİ tesislerinde geçekleştirilen mali  genel kurula delegeler  ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Yapılan genel kurulda divan başkanlığına Günay Atlı seçildi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri tek tek görüşülerek onaylandı. Genel kurulda ayrıca üyelerin sorun ve şikayetlerini yönetim kurulu dinleyerek çözüm önerileri konusunda bilği alış verişinde bulunuldu. Genel kurulda konuşan Sarımsaklı Ova Sulama Birliği  Başkanı Seyit Mehmet Yılmaz: ?Bizler  siz değerli delegelerimizin ve üyelerimizin  seçimleriyle bu göreve getirildik. Sizlere layık olmak için gece gündüz demeden hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizlerden ricamız sulama ücretlerini zamanında birliğimize yatırmanızdır. Sizler bu sulama ücretlerini yatırın ki size  sulama kanalı  ve hizmet olarak geri dönsün. Şu anda Kızık Mahallesinde sulama kanallarını yeniliyoruz. Diğer bölgelerimizdede  bu sulama kanallarını değiştirmeye başlayacağız. Takdir  sizden hizmet bizden.? diye konuştu.

Sarımsaklı Ova Sulama Birliği  Müdürü Orhan Oba :?Yapılan genel kurulumuz tüm üyelerimize  hayırlı olsun. Bu genel kurul da sorunlarımızı çözmek için buradayız. Hepinize teşekkür ediyorum. Elimizden geleni yönetim kurulu,  müdür  ve çalışanlar olarak yapmaya çalışıyoruz.  Bu birlik sizlerin.  Su borçlarınızı yatırın ve hizmet bekleyin. Bu paralar gelmeyince hizmette gelmiyor. Bizim tek gelirimiz bu toplanan paralardır. Şu anda Türkiye´de sulama ücreti olarak alınan ücretin en aşağı fiyatı bizdedir. Az da olsa biraz ücretlerde artırıma gideceğiz. Yeni ücretlerimizi genel kurulda onayladık. Sizlerin anlayışına sunuyoruz. ?dedi.

Genel kurulda ayrıca üyelerin sorun ve şikayetlerini yönetim kurulu dinleyerek çözüm önerileri konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

 



Anahtar Kelimeler: BİRLİK GENEL KURUL YAPTI