BİR KERE!

27.04.2015 10:39:02

CHP İl başkanı ayan, Kayserililerden çok özel ricada bulundu: 3 Mayıs mitingine gelin, Genel Başkanımızı dinleyin ve kararınızı verin.”

CHP İl başkanı ayan, Kayserililerden çok özel ricada bulundu: 3 Mayıs mitingine gelin, Genel Başkanımızı dinleyin ve kararınızı verin.”

 Kılıçdaroğlu 3 Mayıs'ta geliyor!

Emekliye iki maaş ikramiye ve asgari ücretin en az bin 500 lira olacağı yönünde açıkladığı seçim bildirgesi halk tarafından ilgi gören Kemal Kılıçdaroğlu 3 Mayıs Pazar günü Kayseri mitingini yapacak. İl Başkanı Mustafa Ayan ise Kayserililerden özel istekte bulundu. 

 Ayan,  3 Mayıs'ta saat 14.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndayız. Tüm Kayserililere o alanda Genel Başkanımızın ağzından dökülen o sözleri canlı canlı izlemelerini tavsiye ediyorum. Genel başkanımız sözlerini Kayserililerin gözlerinin içine baka baka tekrar edecek. Kayserililer gelsin uçuk denilen vaatleri kulaklarıyla duysun, gözleriyle görsün.  Bize inansın, güvensinler. Birliğimizle, dirliğimizle, keyfimizle, güzel Türkiye'de ömrümüzü hep birlikte tamamlayacağız” ifadelerinde bulundu.

 /resimler/2015-4/27/1040129010743.jpg

İlçe yönetiminde revizyona gidildi

 

7 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala CHP Sarıoğlan İlçe Teşkilatı'nda yaşanan olumsuzluk, gündeme bomba gibi düştü. Barış Çağdaş Doğan'ın, psikolojik sorunları olduğu öğrenilirken çevresine de zarar verdiği belirtildi. Sarıoğlan Belediye başkanı başta olmak üzere birçok kişiyle husumeti olan Doğan istifaya yanaşmayınca, örgütü onu başkanlıktan düşürdü. Kavgadan ve çatışmalardan uzak bir seçim geçirmeyi dileyen CHP'de ise sorunu ilçe yönetimi çözdü. İlçe yönetiminde görevli 9 kişi ilçe başkanı ile aralarındaki sorunu çözemeyince istifa etti.  Barış Çağdaş Doğan'ın yerine ise, ilçe yönetiminin aralarında seçtiği Ahmet Doğan seçildi. 11 kişilik ilçe yönetiminde 2 kişinin ismi değişerek, revizyon yapıldı.

 

İstifa eden 9 kişinin tekrar görevine döndü

 

CHP il başkanı Mustafa Ayan, istifa eden 9 kişinin tekrar görevine döndüğünü ifade ederek, Sarıoğlan'da yönetimde değil, ilçe başkanında sorun vardı. İlçe yönetimi ile başkan anlaşamıyordu. İlçe başkanını düşürmek için, yönetimden 9 kişi istifa etti. Hepsi bizim bilgimiz dâhilinde. Bizde ilçe sekreterini görevlendirdik ve istifaları kabul ettik. Yeni ilçe başkanı atadık, istifa eden 9 kişi de tekrar görevine döndü. Biz ilk etapta istifaları engelleyemedik. İlçe başkanı ile anlaşamıyoruz dediler. İlçe başkanının psikolojik sorunları vardı. Kimseyle anlaşamıyor. İyi bir arkadaşımız ama yöneticilik yapacak durumda değil. Çıkan sorunlar sonrası istifa etmedi, ilçe yönetimi de istifa ederek başkanın düşmesine neden oldu” ifadelerinde bulundu.

 

Bünyan'da sorun yok!

Geçtiğimiz günlerde Bünyan İlçe Teşkilatı'nda da yaşanan sorunlara değinen ayan, Bünyan'da bir sıkıntı yaşamıştık yakın zamanda. İlçe örgütü ile muhalif bir grup var dışarıda onlar arasında sorun vardı. Aralarında ki sıkıntıyı giderdiler şimdi. Bünyan'da bir sorun yok” diye konuştu. 

Öte yandan, dün partide il yönetimi ile toplantı yapan Ayan, toplantıda bütçe hesaplaması ve seçim döneminde yapacaklarını belirlediklerini de bildirdi.

Dilek özel



Anahtar Kelimeler: BİR KERE!