´´BİR OLDUKÇA BÖLÜNMEYİZ´´

22.01.2017 23:46:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Dostluk Kulübü´nün "Dostluk, Birlik, Beraberlik Gecesi"ne katıldı. Gecede yaptığı konuşmada içinde bulunduğumuz dönemde birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacımız olduğunu belirten Başkan Çel

  Kayseri Dostluk Kulübü tarafından gerçekleştirilen gecede ilk konuşmayı Kulüp Başkanı Şirvan Azgıt yaptı. Ülkemiz üzerinde bir oyun oynandığını belirten ve bu oyunu bozmamız gerektiğini ifade eden Azgıt, hain planların bir ve beraberlikle bozulacağını kaydetti.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında "Dostluk, Birlik, Beraberlik" gibi hasletlere vurgu yapılan böylesi anlamlı geceye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Konuşmasında Kayseri´deki uyum kültürüne vurgu yapan Başkan Çelik, "Çeşitli vesilelerle sık sık vurguladığım gibi Kayseri, uyum kültürünün hakim olduğu bir şehir. Her ne kadar zaman zaman kişiler ya da farklı kurumlar arasında anlaşmazlıklar olsa da asgari müştereklerimiz etrafında kenetlenmesini bilen, şehrimiz ve ülkemiz için bir araya gelme alışkanlığımızı sık sık gösteren bir kentiz. Hem vatandaşlarımız arasında, hem de kurumlar arasında var olan uyum kültürü şehrimizin gelişmesinde ve huzur kenti hüviyetini sürdürmesinde en önemli faktör olarak ortaya çıkıyor. Şu noktadan emin olunuz ki, Büyükşehir Belediyesi olarak bu uyum kültürünün ve şehrimizde var olan huzurun korunması ve geliştirilmesinin lokomotifi olmaya devam edeceğiz" dedi.

"KAYSERİ´YE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ"

   Konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Mustafa Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dostluk, Birlik, Beraberlik, Kardeşlik gibi konulara en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerden birisini yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ifade ettiği gibi adeta yeni bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz. Bir takım güçler, hain terör örgütleri ve içimizdeki işbirlikçilerini kullanarak bizleri bölmeye çalışıyorlar. İçerdeki ve dışarıdaki düşmanlarımıza karşı en büyük gücümüz bir ve beraber olmamızdır. Bizi biz yapan, bizi millet yapan en önemli unsur da budur. Millet olarak ne denli güçlü olduğumuzu 15 Temmuz´da dost düşman tüm dünyaya gösterdik. Tıpkı bu salonda olduğu gibi bundan sonra da her platformda bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Bu şehrin birer fertleri olarak en önemli ortak değerlerimizden birisi kuşkusuz ki yaşadığımız şehir. Kayseri, bizim gözbebeğimiz. Şundan emin olunuz ki gözbebeğimize gözümüz gibi bakıyoruz. Bu şehri en rahat, en konforlu ve en huzurlu şehir yapma azmindeyiz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz. 2016 yılında başarılı bir hizmet yılını geride bıraktık. Yaptığımız yatırımların tamamı 600 milyon TL´ye yaklaştı. Bu yıl yine çok önemli yatırımları şehrimize ve siz hemşehrilerimize kazandıracağız."

   Geceye katılan Vali Süleyman Kamçı da ülkemizin farklı kültürlere mensup insanlarla bir mozaik olduğunu belirtti. Her zaman bir ve beraber olmaya devam edeceğimizi dile getiren Vali Kamçı, birlik vurgusu yapan böylesi bir etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

   Gecede Vali Süleyman Kamçı ile Başkan Mustafa Çelik´e Kayseri Dostluk Kulübü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.(Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: OLDUKÇA BÖLÜNMEYİZ