?BİR İNSAN BİR İŞE YÜREĞİNİ KOYDUĞU ZAMAN KAYSERİ HALKI ONU GÖRÜYOR?

3.11.2015 09:08:33

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptığı seçim değerlendirmesinde, ?Bir insan bir işe yüreğini koyduğu zaman Kayseri halkı onu görüyor? dedi.

 
1 Kasım seçimleri sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Öncelikle 7 Haziran seçimlerinden sonra bizim 600´e yakın programımız vardı. O programlar bize nasıl çalışmamız gerektiği konusunda fikir vermişti. Sonrasında 1 Kasım seçimleri olunca bu fikirler tazelendi. Yeni bir strateji ile yüklemeye başladık. Güzel çalışmalar oldu. Vekillerimize, adaylarımıza ve yönetim kurulu adaylarımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Bu sefer bizim yazdığımız programların dışına çıkılmadı. Aynı şekilde programlar uygulandı. Genel Başkanımız, Bakanımız dahil hepsi bütün programı aynen uyguladılar. Güzel istişarelerimiz oldu ama bu seçimin bizdeki önemi 1,5 günlük miting. Başbakanımızın saat 1.00 gibi ?Kayseri´ye gidelim´ demesiyle Kayseri mitingimizi 1,5 gün içerisinde yaptık. Bu teşkilatlarımıza da moral verdi? diye konuştu.
Özden ayrıca, ?Bu il teşkilatı 3 seçime girdi önce Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran seçimleri ve 1 Kasım seçimleri her ilçelerde birinci parti olduk. İnşallah bunu yerel yönetimlere de taşırız. Orada da bir hata yapmayıp inşallah birinci parti oluruz. Uğraşıyoruz ama ben özellikle Kayseri halkına teşekkür etmek istiyorum. Biz oyumuzu 419 binlerde 528 binlere çıkarttık. Bu Kayseri halkının bize gösterdiği teveccühtür. Bir insan bir işe yüreğini koyduğu zaman Kayseri halkı onu görüyor. AK Parti bu işe yüreğini koydu dediler ve oy verdiler inşallah bizde Kayserimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız? ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren Özden, ?Biz AK Parti olarak üstümüze düşen görevi zaten yapıyoruz. Kayseri´den 5 milletvekili çıkardığımız 7 Haziran seçimlerinde de aynı şekilde çalışmaya devam ettik. Kayseri´nin ilçeleri dahil il merkezinde yapacağımız spor salonları, Kayseri Niğde arası karayolu, Güney Çevreyolu gibi hizmetlerimiz oldu ve olmaya devam edecek. Buradan Kayserili hemşerilerimize gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.