BİR DARBEDE KUPADA

22.09.2016 10:50:33

Zor günlerin içinden geçen Kayseri Erciyesspor, bir dönem final oynadığı Türkiye Kupası´na dün amatör bir takıma yenilerek veda etmiş oldu...

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Kayseri Erciyesspor sahasında Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile Kadir Has Dış Sahada karşı karşıya geldi. Bu sezon yaşadığı sıkıntıların yanı sıra darbe üstüne darbe yiyen Kayseri Erciyesspor böylece son darbeyi Yeni Amasyaspor´dan yemiş oldu. Bir dönem final oynadığı Türkiye Kupası´na amatör bir takıma yenilerek veda etmesi Mavi-Siyahlı takımın düştüğü durumu iyi bir şekilde özetlemiş oldu. Maçı bir avuç taraftar izlerken, Bölgesel Amatör lig takımının bile Kayseri Erciyesspor´dan daha iyi imkanlara sahip olması şahit olanları kahretti. Ligde istediğini bulamayan temsilcimiz, kupaya da erken veda ederek adım adım kötü sona doğru yaklaşmaya de vam etti.

 

STAT: Kadir Has Dış Saha

HAKEMLER: Ahmet Eşref Sarı ** Yakup Yılmaz ** Arif Dilmaç **

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Osman Kuş ** Mehmet Bayram * (Dk.38 Serkan Demirezen *) Tugay Adamcıl * (Dk.30 Mehmet Seçme *) Okan Yenidünya * (Dk.82 Ömer Faruk Kılıç *) Tayyib Kanarya * Çağatay Polatdemir  ** Ahmet Özdemir * Furkan Ulus * Yunus Öztürk ** Talha Çoban ** Cüneyt Turgut **

YENİ AMASYASPOR: Rasim Mutlu ** Kaan Yüksel ** Mehmet Alban *** Barış Baltürk *** M.Emin Gül *** M.Emin Bakan *** Engin Kankal ** Metin Kurt ** Ahmet Turan Solak ** (Dk.75 Umutcan Gökdemir *) Hayrullah Yusufoğlu ** (Dk.57 Engün Gülle *) Ahmet Acar ** (Dk.71 Vombola *)

GOLLER: Dk.45+2 M.Emin Bakan (Yeni Amasyaspor)

SARI KARTLAR: Okan Yenidünya, Talha Çoban, Çağatay Polatdemir, Serkan Demirezen (Kayseri Erciyesspor)

 

MAÇTAN DAKİKALAR?

 

29. dakika, ani gelişen Yeni Amasyaspor atağından ceza sahası içinde Ahmet Acar vuruşunda kaleci Osman Kuş iki hamlede çıkardı.

39. dakikada, Kayseri Erciyesspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Furkan´ın pasında ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet Özdemir vuruşunda kaleci Rasim Mutlu´ya takıldı.

44. dakikada, Yeni Amasyaspor´un kullandığı köşe vurşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Barış  Baltürk kafa vuruşu direk dibinden auta çıktı.

45+2. dakikada, konuk ekip Yeni Amasyaspor golü buldu. Bu dakikada sağ taraftan yapılan ortada  ceza sahası içinde topla buluşan M.Emin  Bakan topu ağlarla buluşturdu. (0-1)

61. dakikada, Kayseri Erciyesspor beraberlik golüne ok yaklaştı. Serkan Demirezen´in uzun topunda buluşan Ahmet Özdemir sol çaprazdan sert vuruşu direk dibinden dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda başkan gol olmayınca konuk Yeni Amasyaspor M.Emin Bakan´ın golü ile sahadan 1-0´lık galibiyetle ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

 



Anahtar Kelimeler: DARBEDE KUPADA