BETÜL İLE HASAN, ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA EVET DEDİ

9.11.2016 10:56:18

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan´ın kızı Betül ile Silver Dayanıklı Tüketim Malları A.Ş. ortaklarından Ahmet Eser´in oğlu Hasan Eser düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

 İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan´ın kızı Betül ile Silver Dayanıklı Tüketim Malları A.Ş. ortaklarından Ahmet Eser´in oğlu Hasan Eser düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Alkışlar eşliğinde salona giren Betül ve Hasan piste çıkarak ilk danslarını yaptı. Düğün töreninde genç çiftin nikahları da kıyıldı.

Genç çiftin nikahını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliklerini; Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Yıldız, Hasan Eser, Furkan Eser, Mehmet Fırıncılıoğlu ve Mehmet Hashalıcı yaptı.

ÖNEMLİ NASİHATLER YAPILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik nikah öncesinde genç çifte bazı nasihatlerde bulundu.

Çelik nasihatinde,? Evlilik çok değer verdiğimiz bir olay. Bugün ömür boyu sürecek beraberliğin ilk adımını atıyorsunuz , evlilikte ufak tefek sebeplerden dolayı bazı sıkıntılar olabiliyor. Geriye dönüp baktığımızda hepsi önemsiz şeyler. Böyle durumlarda ani kararlar vermeyin. Ben her iki aileyi de yakından tanıyorum. Büyüklerimiz bizim bereket kaynağımız  siz ne kadar büyüklerin duasını alırsanız sizin yavrularınızda size aynısını yapar diye umut ediyoruz? şeklinde konuştu.

Başkan Çelik daha sonra çiftin nikahını kıydı. Davetlilerde çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah cüzdanını Kayseri Valisi Süleyman Kamçı gelin Betül´e takdim ederek güzel temennilerde bulundu.

Vali Kamçı ifadesinde,? Güzel gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah, her geçen gün sevginizi, saygınızı arttırsın diyorum. Hayırlı evlatlar yetiştirmenizi nasip etsin diyorum? diye konuştu.

Nikahın ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

SEÇKİN DAVETLİLER, GÖRKEMLİ DÜĞÜNE KATILDI

Flamingo De Luxe Balo Salonu´nda gerçekleştirilen görkemli düğün törenine; Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Nevşehir Vali Yardımcısı Mustafa Atsız, AK Parti 25. Dönem Milletvekili ve Tekden Grup  Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kemal Tekden, 20. Dönem Kayseri Milletvekili İbrahim Yılmaz, İncesu Kaymakamı Turgay Bahadır, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İl Kültür Müdürü İsmet Taymuş, KESOB Başkanı Mustafa Alan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Yıldız, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Flekssit Büro Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kızılöz, Gülsan Gıda A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, Almer A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ali Başyazıcıoğlu, Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, Kilim Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yayla, Serhat Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Akkaş , Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Beyin Cerrahı Necmettin Güzel ile Arslan ve Eser ailelerinin yakınları ve seçkin davetliler katıldı.

Gecede ünlü sanatçı Safiye Soyman ile Faik Öztürk en güzel eserlerini genç çift için söyledi.

Seçkin davetliler gece boyunca gönüllerince eğlenerek genç çiftlere eşlik etti. Unutulmaz hatıraların yaşandığı gece ilerleyen saatlere kadar sürdü.

Medya grubumuz adına bizlerde genç çiftlerimize ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz.