BESMELESİZ VURMA ZALIMIN OĞLU

6.04.2015 10:45:38

Kayserili Alparslan Polat sosyal medyada paylaştığı fotoğraf sonrası fenomen oldu.

 

  Kayseri'de özel bir şirkette çalışan Alparslan Polat, Facebook'ta paylaştığı bir fotoğrafın, twitter fenomeni tarafından çalınarak sayfasında takipçilerine sunması üzerine Kayseri'nin yeni fenomeni oldu. Sosyal medyanın tüm mecralarında tıklanma ve beğenme rekoru kıran fotoğrafta, Polat günlük kıyafetiyle evin salonuna astığı kum torbası ile spor yapıyor. Evi spor aletleriyle donatan Polat'ın üzerinde kumaş pantolon ve yelek ile fotoğraf vermesi kendisini ilgi odağı yaptı. Twitter ve İnstagram'da fotoğraf altına yazılan yorumlarda bir o kadar ilginç.

?Overlokcu hesabından fotoğrafa yazılan Abiler fitness center” mesajı, komik yorumlara neden oluyor. Yorumlardan bazıları ise şu şekilde:

Ya Allah diye başlayıp elhamdülillah ile bitirirler. Abi olsa çekyat olurdu.  Hah! Seni gidi çakma sakir. Abilerde yatmaya uygun açılır. Cemaat perdecisinden özel branda kum torbası. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Yok artık sütümüzü içip oturacaz. Anaa Alpaslan caps olmuş ben şok. Niyet ettim Allah rızası için kum torbasına vurmaya. Besmelesiz vurma zalımın oğlu.”

Fotoğrafın paylaşıma sunulmasının ardından yaklaşık 100 bin beğeni alması dikkat çekerken, sosyal medyada Kayserili fenomen olarak dikkatleri üzerine toplayan Alparslan Polat, Espiri olsun diye çektiğim fotoğrafı ciddiye alanlar bile olmuş… Bunları gördüğüm zaman gülüp geçiyorum. Derdim fenmen olmak filan değildi” diye konuştu.

 Haber: Bekir Aslantaş



Anahtar Kelimeler: BESMELESİZ VURMA ZALIMIN OĞLU