Berna Gözbaşı: "Bizim için lig bitmiştir"

26.03.2020 00:03:00

Hes Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, “Bu aşamada bize göre lig bitmiştir. Özellikle yabancı bazı futbolcularımızı Kayseri’de tutmamız zor hale gelmiştir” dedi.

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da izin günleri devam ediyor.  Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı yaptığı paylaşımda, “ Geçen hafta  “Önce sağlık” diyerek liglerin ertelenmesini talep etmiştik. Ne kadar haklı olduğumuz, ilk olarak çok değerli Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak, ardından Fenerbahçe Kulübünde bir futbolcu ile bir personelde korona virüs değerlerinin pozitif çıkması ile bir kez daha ortaya çıktı. Hastalığa yakalanan camianın çok değerli isimlerine acil şifa diliyoruz.

Geçen hafta liglerin ertelenmesi kim bilir kaç futbolcu, yönetici, teknik adam, polis, gazeteci vs. bu salgına yakalanmasını önledi. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca liderliğinde sağlık personelinin büyük özverisine karşın, vaka ve ölüm sayısı ne yazık ki artıyor. Benzer coğrafya ve kültürün olduğu İtalya, İspanya endişelerimizi artıyor ve bu savaşın düşünülenden de öte uzayacağını gösteriyor. Bu aşamada bize göre lig bitmiştir. Bundan sonra futbolcuların toplanması, risk ortamına girmeleri, forum tutmaları öngörülen süreler içinde mümkün değildir. Bu süreç tüm motivasyonumuzu bozmuş, teknik heyet, yönetim, futbolcusuna öncelik doğal olarak kendileri ve ailelerinin sağlığı olmuştur. Özellikle yabancı bazı futbolcularımızı Kayseri’de tutmamız zor hale gelmiştir. En kısa sürede futbolcuları evlerine göndererek bile bile ladese son vermeliyiz. En kısa zamanda ligin sonlandırılma şekli ve teknik ile finansal sorunların tartışılması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu. (Haber: Memduh Borazan)

 



Anahtar Kelimeler: Berna Gözbaşı: "Bizim bitmiştir"