BEN HİÇ SİNEMAYA GİTMEDİM

15.01.2015 10:44:00

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ‘Ben Hiç Sinemaya Gitmedim' projesi kapsamında Forum Kayseri Cinemaximum'da öğrencilere film gösterimi düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu da ilk kez sinemaya gelen öğrencilerle birlikte film izledi.

Bünyan merkezde eğitim veren okullardan, sınavlarında başarılı olan beşer öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Forum Kayseri Alışveriş Merkezi’nde önce yemeklerini yiyen öğrenciler daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve öğretmenlerinin eşliğinde Ayı Paddington filmini izledi. Öğrenciler filmden sonra bowling oynayarak doyasıya eğlendi.

 Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ‘Ben Hiç Sinemaya Gitmedim’ projesini geçen yıl başlattıklarını söyleyerek, “Forum Kayseri ile ortak yürüttüğümüz projedeki amacımız, hiç sinemaya gitmemiş olan öğrencilerimizi sinema ile tanıştırmak. Belki bu öğrencilerimizin çoğu şehre bile ilk defa geliyorlar. Bugün Bünyan merkezindeki ilkokullardan gelen 30 öğrencimiz burada. Şimdiye kadar bu proje kapsamında bin öğrenciye ulaştık. Bu proje bizim için çok önemli, çok insani bir proje. Bu öğrenciler geçirdikleri bu günlerini ömür boyunca unutmayacaklar” şeklinde konuştu.

  Forum Kayseri AVM Müdürü Ali Kabakçı ise sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini belirterek,“Şehrin merkezinde yer alan bir alışveriş merkezi olarak bu şehrin halkına katkıda bulunuyoruz ve bundan dolayı çok mutluyuz. Milli Eğitim Müdürümüzle bu projeyi paylaştım. Müdürümüz de bu projeye son derece olumlu baktılar, katkıda bulundular ve buraya kadar geldiler. Bu projenin sürekli olarak devamını getirerek çocukları buraya getirip sinemada ağırlayacağız ve sinema filmini izlemelerini sağlayacağız” dedi.

  6. sınıf öğrencisi Semiha Bahçebaşı da, ilk kez sinemaya geldiğini ifade ederek şu şekilde konuştu:

“ Deneme sınavında başarılı olduğumuz için sinema ile ödüllendirildik. Daha önce hiç sinemaya gitmemiştim bu yüzden çok mutluyum.”

Haber: Ayşenur Sarıkaya (Stajyer)

 



sevda gürbüz
15.01.2015 01:09:32
semiha bahçebaşı bizim sınıfımızda