BELSİN´DEN İMZA ŞOV!..

7.08.2017 17:42:37

Mavi-Beyazlılar 2017-2018 sezonu öncesi kadrosuna kattığı 8 oyuncuya toplu imza töreni düzenledi.

Esen Makina Belsinspor, yeni sezon öncesi transfer ettiği 8 oyuncuya imza attırdı. İmza töreninde yönetim, teknik heyet ve yeni transferler yer aldı.
Süper Amatör Küme ekibi Esen Makina Belsinspor, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 8 oyuncuyu imza töreninde basına tanıttı.
İmza töreninde Mavi-Beyazlı ekibin başkanı Enes Aslantürk, yöneticilerden Erhan Oduncu, sponsor firma olan Esen Makina´nın sahibi Serdar Gökhan Esen, Teknik Direktör Emrah Çıtak, yardımcı antrenör Adnan Koçak ve yeni transferler yer aldı. Geçen sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran MAvi-Beyazlılar dış transferde  önemli isimleri kadrosuna kattı ve gücüne güç katmış oldu. Yeni sezonda hedefini yine şampiyonluk olarak belirleyen Esen Makina Belsinspor Kulübü yepyeni kadrosunu ile yeni sezona yarın açacak. Esen Makina Belsinspor kadrosuna kattığı 8 yeni oyuncuyu görücüye çıkardı. Kayseri Demirspor´dan Cuma Uluçay, Gültepespor´dan forvet oyuncusu Onur Recep Çopur,  Yahyalıspor´dan orta saha oyuncusu Alperen Hüseyin Yalçın, Kocasinan Şimşekspor´dan orta saha oyuncusu Mustafa Karakaya, forvet oyuncusu Nail Coşkunyürek,
Kayseri Sağlıkspor´dan Mehmet Beştepe ve Murat Mağara ve Kastamonu İneboluspor´dan Kadir Aktaşı transfer eden Mavi-Beyazlılar gücüne güç kattı.
Öte yandan Mavi-Beyazlılar iç transferde 4 oyuncusu ile nikah tazeledi. Kaptan Mikail Mağara, Ebubekir Baydilli, Uğur Özdemir ve kaleci Taha Nevruz ile yeniden  anlaşma sağladı. Diğer yandan geçen sezon ki kadrosundaki 4 poyuncu ile anlaşma sağlayan Esne MAkina Belsinspor diğer oyuncular ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: BELSİN İMZA