BEDEL ÖDÜYORUZ!

6.08.2020 12:23:00

Geçmiş yönetimin bıraktığı 400 milyon TL borç, FIFA’daki dosyalar, banka yapılandırmaları nedeniyle Hes Kablo Kayserispor kulübü 21 Süper Lig ekibi içinde ekonomik yönden en zayıf halka oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni sezon açıklanan harcama limiti sonrası Süper Lig temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor son sırada yer aldı. Zirvede Galatasaray yer alırken 21 takım arasında en düşük harcam limiti ise Sarı-Kırmızılı kulübe verildi. Son 3-4 sezondur maddi imkansızlar içerisinde olan Kayserispor Kulübü açıklanan limitin ardından eli kolu bağlanmış duurmda. Geçmiş yönetimin  bıraktığı borçlar, FIFA dosyaları ve banka yapılandırmaları içerisinde yaklaşık 400 milyon TL borçu bulanan Sarı-Kırmızılılar nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. Erol Bedir ve yönetiminden bir kaç kişi yüzünden borç batağı içerisine giren Kayserispor bir anca bu durumda kurulmak istiyor.

 Harcama limitlerinin ardından Hes Kablo Kayserispor Kulübü yeni sezon öncesi çözüm arıyor. Borç batağı içerisinde adeta yüzen Sarı-Kırmızılılar bu durumdan çıkmak için farklı projeler ve formuller arıyor. Başkan Berna Gözbaşı ve yönetim kurulu üyelerinin işi oldukça zor. Geçmiş borçlardan önüne bakamayan  Berna Gözbaşı yoğun bir çalışma programı bekliyor. Ligin başlamasına kısa bir zaman kala nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan Kayserispor’un bir anca önce çözüm bulması bekleniyor. Gözbaşı ve ekibi bu konuda gece gündüz demeden çalıştığı gelen bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: BEDEL ÖDÜYORUZ!