Bayram öncesi ikramiye

8.09.2016 08:58:35

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı öncesi belediyenin tüm çalışanların maaşlarını tam ve zamanında verileceğini ayrıca işçi statüsünde çalışanların devlet ikramiyelerinin 3. kısmının da ödeneceğini söyledi.


Melikgazi Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 9 günlük bayram süresince çalışanların genel üzerine maaşlarının 9 Eylül 2016 günü hesaplarına yatırılacağını kaydetti.
Kayseri nüfusunun yarısına hizmet verdiklerini, şehrin ekonomik ve üretim tesislerin yer aldığı, alış veriş merkezlerin odağı durumundaki Melikgazi ilçesinin her geçen gün planlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğü ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Örnek ve referans belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu bayram da vardiya usulü görev yapacak tüm ekip çalışanlarına teşekkür ediyor. Bayramlarını kutluyorum? dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, bu bayramda da belediye işçilerin çifte bayram yapacaklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Bayram öncesi ikramiye