BAŞKAN PALANCIOĞLU OYUNU EŞİYLE KULLANDI

8.06.2015 09:59:06

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu oyunu eşi Emel Palancıoğlu ile birlikte Melikgazi Şükrü Başyazıcıoğlu İlköğretim Okulu 1635 nolu sandıkta kullandı.

 

 

Başkan Palancıoğlu ve eşinin oy kullanımına AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avşar Aslan, İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve partililer katıldı. İlk önce eşi Emel Palancıoğlu`nun oyunu kullanmasının ardından zarfını sandığa atan Başkan Palancıoğlu, çıkışta kısa bir değerlendirmede bulundu.

Başkan Palancıoğlu, seçimlerin öncelikle ülkemize hayırlı olması dileğinde bulunarak, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye`nin son 150 yılındaki en önemli seçimlerinden biri olduğunu söyledi. Başkan Palancıoğlu, "Ülkemiz için önemli bir dönemeçteyiz. Bu seçim son 150 yıllık geçmişimize baktığımızda Türkiye için şuan kalkınma ve refah açısından önemli bir dönem. İstikrarın sürdürülmesi için bu seçim çok önemli. Birlik ve beraberlik içinde oylarımızı kullandık. Akşam da sandıklar açıldığında sonuç ortaya çıkacak. Milletimiz açısından hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Türkiye bundan sonra da hız kesmeden kalkınıp gelişmeye devam eder." diye konuştu.