BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR'DAN KIRSALA HİZMET ATAĞI

7.10.2019 09:13:00

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ebiç ve Mahzemin Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ebiç ve Mahzemin Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar, her mahallenin ihtiyacına göre hizmetler ürettiklerini belirterek, yapılan hizmetlerle Ebiç ve Mahzemin Mahallelerinin hizmet standardını yükselttiklerini söyledi.

Ziyaretinin ilk durağı olan Ebiç Mahallesi'nde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, mahalle halkının taleplerini dinledi. Ardından Mahzemin Mahallesi’ne geçen ve burada yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın tüm mahallelerinin hizmet standardını yükselttiklerini ifade etti. Yapılan hizmetlerle kırsalın yaşam kalitesini daha da artırdıklarına dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar,  “Kocasinan Belediyesi olarak her mahallemizde olduğu gibi Ebiç ve Mahzemin Mahallesi'ne daha güzel hizmetler sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük gelir kaynağı olan tarım ve hayvancılık alanında yapılabilecek çalışmaları ele aldık ve bu ihtiyaçlara uygun hizmetler üreteceğimiz projeler geliştirmek için çalışmalar yapacağız. Ayrıca burada yaşayan vatandaşlarımız için hizmete sunduğumuz sosyal tesisler, bölgenin sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı sağladı. Daha güzel bir Kocasinan için hizmetlerimiz artarak devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerini değerli kılmaya yönelik projeler geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ebiç Mahalle Muhtarı Bekir Dursun ve Mahzemin Mahalle Muhtarı Hüseyin Dikmen ise, Kocasinan Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederken Başkan Çolakbayrakdar’a ise ziyareti sırasında Başkan Yardımcıları; İlyas Yıldırım, Hasan Kılıç, Ali Bulu ile Ümit Tokcan ve birim müdürleri eşlik etti.