BAŞKAN CABBAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

12.11.2014 10:11:13

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 15 Kasım 2014 Cumartesi Günü saat 13:00'da gerçekleşecek olan Seyrani Kampüsü Mahmut Karaca Eğitim Bloğunun açılışı için muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 15 Kasım 2014 Cumartesi Günü saat 13:00’da gerçekleşecek olan Seyrani Kampüsü Mahmut Karaca Eğitim Bloğunun açılışı için muhtarlarla istişare toplantısı yaptı.

                Başkan Cabbar Muhtarlardan yeni eğitim bloğunun açılışı için mahallelerinde bunu duyurmalarını ve halkımızı o gün için açılış yeri olan Seyrani Kampüsüne yönlendirmeyi istedi. Başkan Cabbar konu ile ilgili mahalle muhtarlarının sorularını cevaplandırdıktan sonra mahallelerin sıkıntılarını dinledi. Problemleri dinledikten sonra Başkan Cabbar genel olarak şunları söyledi: “Sevgili Muhtarlarım, hangi mahallemizde ne eksiklikler var hepsinin haritası elimizde mevcut ve aciliyet planlarına göre hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki köylerimizin mahalle statüsüne dönüşmesiyle birlikte hizmet alanımız artmıştır. Fakat bu artmayla doğru orantılı olarak hizmet ekipmanımız ve bütçemiz aynı şekilde artmamıştır. Haliyle istediğimiz performansı sergileyemiyoruz. Ocak ayından sonra yeni yapılandırma ve planlamayla hizmetlerimize ivme kazandırmak istiyoruz.” Muhtarlar da Başkan Cabbar’a hem temel atma hem de sorunların dinlenmesiyle ilgili böyle bir toplantı tertip ettiği için teşekkür ettiler.