BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN ASFALT EKİBİNE SERİNLETEN İKRAM

15.08.2015 11:40:29

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığında çalışan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibine tatlı ve dondurma ikram etti.


Başkan Palancıoğlu, ´şantiye´ olarak ifade ettiği Mevlana Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünün yol ve asfalt yapım ekibinin çalışmalarını yerinde inceledi. Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesinin çevre düzenlemesi ve asfalt yapımı işinde çalışan ekipleri ziyaret eden Başkan Palancıoğlu, "Hava sıcaklığı oldukça yüksek. Bu sıcaklıkta dökülen asfaltın sıcaklığı 40-45 derece olarak hissediyoruz. Bu sıcakta çalışan ekibimize moral vermek ve serinletmek için tatlı ile dondurma ikram ettik." dedi.
Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesi´nin nüfusun ve yapılaşmanın yoğun olduğu bir bölge olduğunu hatırlatarak, "Her zaman belirttiğim gibi Mevlana, şantiye bir mahallemiz. Yapılaşmanın hızlı olduğu bir bölge. İmar planı 90´lı yıllarda yapıldığı için maalesef bunla ilgili bugün yapılacak çok fazla bir iş yok. Yapılaşma sürdüğü için de biz alt ve üst yapı çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Yaz boyu özellikle Mevlana Mahallesi başta olmak üzere ilçemizin her yerinde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. 60 bin nüfusun yaşadığı, Kayseri´nin en büyük mahallelerinden burası. Biz de belediye olarak ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyoruz. Bu sıcakta emeğini esirgemeyen ekiplerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Palancıoğlu, "Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi önünün çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmasını okullar açılmadan yaparak öğrenci ve öğretmenlerimizin temiz bir ortamda eğitim faaliyetlerini yürütmelerini amaçlıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.