BAŞKAN OKKANDAN´DAN YENİ YIL MESAJI

1.01.2019 18:05:20

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı bir Kocasinan ivmesini yakalamak istediklerini söyledi.

Hüseyin Okandan, yaptığı açıklamada, ?2018´e nihayetinin ardından inşallah hayırlı bereketli İslam alemi adına güzel sonuçların olduğu bir 2019 yılı temenni ediyoruz. Tabi 2018 yılının son bir haftalık sürecine göreve geldik. Aslında burada başladığımız bir işti. Yaklaşık 10 öncesinde Kocasinan Gençlik Kollarında başladığımız işe şuanda ilçe başkanlığı göreviyle devam ediyoruz. Elhamdülillah ilçe başkanlığı görevi tebliğ edilip Kayseri´ye geldikten buyana yüzlerce kıymetli dostumuz ziyaretimize geldi.  Bu tüm dostlarımıza da gönülden teşekkürlerimi iletiyorum? diye konuştu.

?SEÇİMLERİNDE BAŞARILI BİR KOCASİNAN İVMESİNİ YAKALAMAK İSTİYORUZ?

Başkan Okandan ayrıca, ?Önümüzde kısa bir süreç var. Bu kısa süreçte malumatınız yerel yönetimler seçimlerinde başarılı bir Kocasinan ivmesini yakalamak istiyoruz. Bundan önce bütün ilçe başkanlarımızın yapmış olduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şimdi de genç bir başkan olarak göreve geldik. İnşallah daha hızlı bir ivmeyle Kocasinan´a hizmet etmek istiyoruz. 116 mahallemizdeki tüm dostlarımızın hanelerine gitmek istiyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte belirlenecek olan belediye başkan adayımız ile birlikte gece gündüz, ev ev, kapı kapı, soğuk kış demeden seçim çalışmasını gayretle yürüteceğiz. Bütün kardeşlerimize şimdiden Allah razı olsun diyoruz? dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN OKKANDAN YENİ MESAJI