BAŞKAN HİÇYILMAZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

25.11.2015 10:36:04

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Hiçyılmaz, ?Bugün, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin en seçkin günleri olan ?Öğretmenler Günü


Öğretmenlik mesleğinin toplumda çok seçkin ve özel bir öneminin bulunduğunu ifade eden Hiçyılmaz, ?Öğretmenler, sadece öğrencileri değil, içinde bulundukları toplumun tüm bireylerini aydınlatmaktadır. Öğretmenlerimiz, yaşam boyunca örnek alınan bir rehberdir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı hayata hazırlayan, onlara aile, vatan, millet, bayrak, insanlık sevgisi aşılayan, yegâne varlıklarımızdır" diye konuştu.
Hiçyılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:
?Öğretmenlerimize hak ettikleri değerin verilmesi gerekmektedir. Türk toplumunda, öğretmen hakkı, ana-baba hakkıyla bir tutulmuş ve kutsal sayılmıştır. Tabi ki, bu durum öğretmenlerimize, çok özel ve büyük bir sorumluluk da yüklemektedir. Bu sorumluluk; geleceğimizin bizatihi kendisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla bezemektedir. Bu vesileyle, Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü, içtenlikle kutluyorum.?