BAŞKAN GÜLCÜOĞLU´NDAN 14 MİLYONLUK MÜJDE

13.08.2015 10:33:27

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yaklaşık maliyeti 14 Milyon 800 bin liralık Bünyan İçme Suyu Projesi´nin Eylül ayında ihale edileceğini söyledi. Son bir buçuk yılda Başkan Şinasi Gülcüoğlu ile değişim ve dönüşüm atağına geçen Bünyan Belediyesi d




İlçede bulunan altyapı eksiğini bir an önce gidermek için gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu bu kapsamda yaklaşık maliyeti 14 milyon 800 bin liralık Bünyan İçme Suyu Projesi´nin 14 Eylül 2015´te ihale edileceğini ve eğer bir aksaklık olmaz ise çalışmaların kısa sürede başlayacağını söyledi.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ?Malumunuz seçimlerden önce de dile getirmiştik Bünyan´da yaklaşık 12 bin metre aspesli su borumuz vardı. Bunların değişimiyle ilgili gereken yapılacaktır demiştik. Bu çerçevede yapılan proje 14. 8 milyon lira yaklaşık maliyetiyle birlikte İller Bankası ile KASKİ işbirliğinde ihale aşamasına getirilmiştir. Bu ihale 14 Eylül saat 10.00 itibariyle yapılacaktır. İnşallah verdiğimiz sözleri birer birer yapma gayreti içerisindeyiz. Bünyanlı hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bu çerçevede inşallah ihale sürecide sorunsuz bitirildiği takdirde bu yıl içersinde çalışmaları da başlatmayı düşünüyoruz. Bu proje Bünyan merkezden başlayacak ve Büyük Tuzhisar ve Sultanhanı´nı kapsayan ve Palas´a kadar uzanan bir projedir. Bünyanımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun? dedi.
Ayrıca Başkan Şinasi Gülcüoğlu altyapı çalışmaları kapsamında ilçede enerji nakil hatlarının da yer altına alınmaya başlandığını ifade ederek:? Daha önce projelendirilmiş olan ve çalışmaların başladığı Mehmet Özcan Caddemizde elektrik şirketi enerji nakil hatlarını yer altına alıyor sonrasında ise Telekom Şirketi çalışmaya başlayacak. Sonrasında ise bu caddeyi sıcak asfalt ile kapatarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şuan itibariyle Bünyan genelinde yaklaşık 25 mahallede eş zamanlı farklı çalışmalar yapılıyor. Mehmet Özcan Caddesi bunlardan sadece birsisi Doğal gaz firması da projelendirmesini yapıyor. Kısa süre sonra onlarda bu bölgede çalışmalarına başlayacak. Sonrasında bizde gerekli çevre düzenlemesini yaparak caddeyi sıcak asfalt ile kaplayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız ? şeklinde konuştu.