BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, MALİ MÜŞAVİRLERİ AĞIRLADI

27.05.2016 10:53:40

Çeşitli meslek grupları ve STK lar ile koordineli çalışmasıyla dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası´nın yeni yönetimini makamında ağırladı.

 Serbest muhasebeci ve mali müşavirler için Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Bekir Yıldız´ın çok emeği olduğunu hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar bundan sonraki süreçte de belediye ve STK´lar arasındaki dayanışmanın artarak devam edeceğini belirtti. 
Kayseri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası´nın (KSMMMO) yeni Başkanı Anfer Yılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbakrakdar´ı ziyaretinde yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek meslek odalarının şehre hizmet eden kurumlar olduğuna dikkat çekti ve yeni yönetime başarılar diledi.
KSMMO Yönetim Kurulunun başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Meslek odası, meslek erbabıyla ilgili kendi meslek gruplarına hizmet eden birimlerdir. Ama onun ötesinde şehre hizmet eden kurumlardır. Meslek birliktelikleri içerisinde güzel hizmetler yaparsak, şehir ön plana çıkar. Böylelikle şehir ile ilgili iyi hizmetler yapılır. Kocasinan bölgesinde muhasebeciler odasının yapılması ve bu günlere gelmesi konusunda Sayın Bekir Başkanımın çok emeği var. Bu günlere gelmesi noktasında emeği geçen Bekir abime çok teşekkür ediyorum? ifadesini kullanarak, yeni yönetime ?hayırlı olsun´ temennisinde bulundu.
KSMMMO Başkanı Anfer Yılmaz ise yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, ?Mali Müşavir mesleğinin ön plana çıkma olayında eğitime ihtiyaç var. Eğitiminde nezih, güzel salonlara gereksinim var. Lokal eğitim için sınıflar gerekiyor. Bizim de 360 kişilik bir salonumuz var. Bu imkânlarımızı kullanarak şehre meslek alanımızda ve diğer alanlarda hizmet edeceğiz? dedi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.