BAŞKAN ÇELİK KUPA SÖZÜ ALDI

4.04.2017 14:59:32

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Eurocup finalinde şampiyonluk maçına çıkacak olan Bellona AGÜ Bayan Basketbol Takımına yemek verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Eurocup finalinde şampiyonluk maçına çıkacak olan Bellona AGÜ Bayan Basketbol Takımına yemek verdi. Eşi İkbal Çelik ile birlikte yönetim, teknik heyet ve sporcuları ağırlayan Başkan Çelik, oyunculardan şampiyonluk kupası sözü aldı.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası´nda Bellona AGÜ, Yakın Doğu Üniversitesi ile 5 Nisan Çarşamba günü saat 19.00´da finalin ilk maçına çıkacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte final maçı öncesi Bellona AGÜ Spor´a bir yemek verdi. 

Yemekte konuşan Bellona AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur, 10 yıldır Kayseri´yi en güzel şekilde temsil ettiklerini belirterek, Eurocup finaliyle bu başarıları taçlandıracaklarını söyledi. Yağmur, bu başarıyı elde etmelerini sağlayan desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e kulübü adına teşekkür etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de başarıdan başarıya koşan Bellona AGÜ Spor´un şehrimizi başarıyla temsil ettiğini belirterek, ?Hem Türkiye´de hem de Avrupa´da seyirci rekorunu elinde bulunduran bu takıma destek vermeliyiz. Final maçına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Yeni bir seyirci rekoru kırmak istiyoruz? dedi. Başkan Çelik, oyunculardan da ilk maçta avantajlı bir skor beklediğini kaydetti.

Bellona AGÜ Spor Antrenörü Ayhan Avcı da verilen destekten dolayı Başkan Çelik´e teşekkür etti. AGÜ Spor´un üçüncü finalini oynayacağını ifade eden Avcı, ?Diğer finallere göre en hazır olduğumuz final olarak görüyorum. Çok iyi hazırlandık. İlk maçın belirleyici olacağını düşünüyorum. Çok özel bir seyirci bekliyoruz. Takımımla ilgili şüphem yok. Bize böyle destek verdiğiniz sürece güzel bir sonuç olacaktır? dedi.

Oyunculardan Şaziye İvegün Üner ise Kayseri´nin şehir olarak büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi ve spora her anlamda ve her branşta çok büyük yatırımların yapıldığını kaydetti. Başarılı oyuncu, final maçında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yemekte oyunculardan kupa sözü istedi. Oyuncular da hep birlikte kupayı kazanacaklarını belirttiler. Yemekte ayrıca Başkan Çelik ve tüm takım ?Haydi Kayseri Maça? diyerek Kayserilileri bu önemli karşılaşmaya davet etti.

Kayseri tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkacak olan Bellona AGÜ Spor, Avrupa Kupası için Yakın Doğu Üniversitesi ile 5 Nisan Çarşamba günü saat 19.00´da Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi´nde karşılaşacak.  

(Kurum Bülteni)