Başkan Çelik, Kayseri OSB´deki asfalt çalışmalarını takip etti

29.11.2018 10:10:43

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde sorumluluk alanında olmayan yollarda dahi asfalt çalışmaları yapıyor. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´ndeki 7 kilometrelik yolda alt yapı ve asfaltlama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki Gelbula Sanayi Sitesi´nin bulunduğu bölgede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde takip etti. Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluk alanında olmayan bölgelerde dahi kent konforunu artırmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Hacılar Gelbula Sanayi Sitesi´nin bulunduğu bölgede asfaltlama işini tamamladık. Burası Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında değil; ama sanayicilerimizin talebi üzerine önce KASKİ olarak alt yapıyı bitirdik. Daha sonra da 7 kilometrelik yolda 11 bin ton asfalt kullanarak ülkemiz ekonomisi için istihdam ve kaynak üreten sanayicilerimizi sıkıntıdan kurtardık? dedi. 

/resimler/2018-11/29/1011561601951.jpg
Bölgedeki sanayiciler adına konuşan Şifa Türkmen de yapılan hizmet nedeniyle teşekkür ederek, ?Başkanımız A´dan Z´ye buradaki alt ve üst yapı hizmetlerini tamamladı. Başkanımızın yapacağı daha çok işler vardı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun? diye konuştu. 

/resimler/2018-11/29/1012146915217.jpg
Hacılar Belediyesi Başkan Vekili Bilal Özdoğan da, Büyükşehir Belediyesi´nin her zaman Hacılar´ın yanında olduğunu vurgulayarak, ?Hacılar Belediyesi olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burası yurtdışından misafirlerimizin geldiği bir bölgeydi. Çok ciddi ve büyük bir çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyesi her zaman Hacılar Belediyesi´nin yanında ve destekçisi olmuştur? dedi.