Başkan Büyükkılıç´tan KASKİ´ye Hayırlı Olsun

7.08.2019 17:56:19

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Özgür Özdemir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğüne atanan Özgür Özdemir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç´ın bugüne kadar yapmış olduğu örnek alt yapı hizmetlerine çok daha artan bir tempoyla devam edeceğini belirtti. 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı KASKi ziyaretinde Genel Müdürlük görevine atanan Özgür Özdemir karşıladı. Başkan Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürü Özdemir´e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Özdemir´in bugüne kadar çok başarılı hizmetler yapan KASKİ´yi daha iyi noktalara taşımak için gayret göstereceğinden emin olduğunu belirtti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir´i ziyaretinin ardından KASKİ Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı, ardından da KASKİ bürokratlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantılarda şehir merkezi ve ilçelerde yapılan ve yapılacak olan alt yapı hizmetleri ele alındı.