BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, RAMAZAN SOKAĞI´NDA

17.05.2019 10:05:44

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, teravih namazı sonrası İpeksaray AVM yanına kurulan Ramazan Sokağı´nı ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, teravih namazı sonrası İpeksaray AVM yanına kurulan Ramazan Sokağı´nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Ramazan´ın manevi atmosferinin şehrin dört bir yanında en güzel şekilde yaşandığını söyledi.

Ramazan ayında teravih namazlarını her gün farklı bir mahalle veya ilçede kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç, bu kez Erciyesevler Mahallesi´ndeki Yeşilevler Camii´nde eda ettiği teravih namazının ardından İpeksaray AVM yanındaki Ramazan Sokağı´na geçti.

Esnafa ve vatandaşa ?Hayırlı Ramazanlar? dileklerinde bulunan, el sıkan, hatır soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Ramazan Sokağı´ndaki tüm stantları tek tek gezdi. Hayırlı kazançlar temennisiyle esnaflarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, bir grup vatandaşla da bir süre oturarak kahve içti. Büyükkılıç, bu sırada Ramazan Sokağı´na gelen vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Başkan Memduh Büyükkılıç´a Ramazan Sokağı´nı gezisi sırasında İpeksaray AVM Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan da katıldı. Gittiği her stantta esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Memduh Büyükkılıç, bazı stantlarda alkışla karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ziyareti sırasında bir ara künefe tezgahına da geçerek çevresindekilere künefe ikram etti.