BAŞEĞMEZ`DEN AĞLATAN VEDA

7.04.2015 10:42:32

Basın İlan Kurumu (BİK) Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez, Bursa'ya atanması sebebiyle Gazeteciler Cemiyeti`nde düzenlediği toplantı ile veda etti.

 

 Vedalaşmak için konuşma yapan Başeğmez'in duygusal anları ve gözyaşları dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık 3,5 yıldır BİK Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez, Bursa`ya atandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, "Bugün Osman müdürümüzü uğurluyoruz. Basın İlan Kurumu'nda yaklaşık 3,5 yıldır Kayseri İl Müdürlüğü yapan Osman Başeğmez'in tayini çıktı. Bu süre zarfında gerçekten Kayseri medyasına büyük emekleri oldu. Hem yapıcı hem olumlu işleri ile yol gösterici oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ki görev sürecinde hem ailesine hem kendisine mutlu yaşamlar diliyoruz. Bursa'da da sevileceğine bütün kalbimizle inanıyoruz. Kayseri'de görev yapan basın mensuplarının bundan sonra Bursa'da evinin olacağına inanıyorum” dedi.

Gözyaşlarına hâkim olamayan Başeğmez de, Kayseri'de basının bir yere gelmesi için hizmet ettik. Hak neyse onu yaptık. Sizleri karşımda görünce duygulandım. Sorunsuz bir yapı bırakıp gidiyorum. Onun rahatlığı var üzerimde. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Başeğmez`e teşekkür plaketi taktim etti.

Ardından Valiliği ziyaret eden Başeğmez, Vali Orhan Düzgün ile vedalaştı. Düzgün Başeğmez'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Haber: Berna Utaş Utangan



Anahtar Kelimeler: BAŞEĞMEZ`DEN AĞLATAN VEDA