BARO'NUN TURNUVASI TAMAMLANDI

24.05.2015 23:00:34

Geleneksel olarak düzenlenen Kayseri Barosu Av.Tahsi Cırdı Halı Saha Futbol Turnuvasında hafta sonu oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçı ve ödül töreninde renkli görüntüler yaşandı

Geleneksel olarak düzenlenen Kayseri Barosu Av.Tahsi Cırdı Halı Saha Futbol Turnuvasında hafta sonu oynanan final maçı ile sona erdi.

Kartal Halı Sahasında 17 takımın katılımı ile başlayan Av.Tahsin Cırdı Futbol Turnuvasını final maçında rakibini 7-3'luk sonuçla mağlup eden Loc Galaktikos turnuvayı şampiyon olacak tamamladı. Final maçlarında ardından dereceye giren takımlar kupa ve madalyaları teslim edilerek turnuva tamamlandı. Av.Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvası şampiyonu olan Loc Galaktikos takımının kupa ve madalyasını Av.Erol Cırdı oyunculara tek tek madalyalarını taktıktan sonra kupayı takım kaptanına takdim etti. Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Lawyerciyes'in kupa ve madalyasını Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç takdim etti.

Av.Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvasın en centilmen oyuncusu ise  D.Turan takımı kalecisi Av. Mehmet Doğan seçildi. Av. Mehmet Doğan'ın ödülünü Av. Kubilay Hasan Gürkan verdi. Av.Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvasının en centilmen takımı ise Yesubey seçildi.  Yesubey takım kaptanı Av. Osman Özkulak, Av.Ali Köse'den ödülünü aldı. Av.Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvasında anı plaketini Rahmetli olan Av.Tahsin Cırdı'nın oğlu Ulaş Can Cırdı, Av. Sedar Karabulut'un elinden aldı. Av.Tahsin Cırdı Halı Saha Futbol turnuvasında attığı 29 golle gol kralı olan Loc Galaktikos oyuncusu Fatih Özbek ödülünü Av.Erhan Bahar'dan aldı.

(Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BARO’NUN TURNUVASI TAMAMLANDI