BARO LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA!

12.03.2015 10:48:48

Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören lösemili çocuklar için bir program düzenledi. Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen programa Baro Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Zahide Deniz ile Göksel Ulusoy ve Nihal Başp

Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören lösemili çocuklar için bir program düzenledi. Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen programa Baro Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, Yönetim Kurulu Üyeleri Zahide Deniz ile Göksel Ulusoy ve Nihal Başpınar Akıncı'nın yanı sıra lösemi tedavisi gören çocuklar ile aileleri katıldı.

 

Baro Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut, lösemi hastalarına hitaben Sizler ne kadar heyecanlıysanız bizde bir o kadar heyecanlıyız. Sizlerle ilk kez bir araya geldik umuyorum ki bu son olmaz” dedi.

 

Programı düzenleyen Baro Yönetim Kurulu Üyesi Zahide Deniz, bizler Mehmet Akif Özdemir sayesinde bir araya geldik. Bizim lösemili hastalarla bir araya gelme teklifimizi geri çevirmedi. İşi niyetimize cevaben sizleri buraya getirdi” diyerek teşekkür etti.

 

Ardından çocuklara ilerde ne olmak istersin diye soran Zahide Deniz'e bir çocuk doktor olmak istediğini söyledi. Deniz, ilerde beni muayene eder misin dediğinde ise hiç beklemediği bir cevapla karşılaştı: Ben doktor olana kadar sen ölürsün!”



Anahtar Kelimeler: BARO LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA!