BARAJ 35 OLUR

1.02.2017 09:43:28

Sarı-Kırmızılı takımda dün Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik adam Sergen Yalçın bir birinden önemli konulara değendi.

Ligin sonunda kendileri için gereken puanı 35 puan üzeri olduğunu belirten Yalçın, ?Puan barajı benim tahminim maksimum 35 olur diye düşünüyorum.  Bizde bunu barajı yakalamak için gerekli planı yapıyoruz. Çok zorlu maçlar ile başladık sezona. Başakşehir´e gittik o zaman elimizde böyle bir kadro yoktu. Akhisar ile oynadık, Fenerbahçe ile oynadık. Şimdi Galatasaray ile oynayacağız. Bunların hepsi bizim ,-için zor maçlar. Yeni kurulmuş bir ekip olarak belki daha iyi bir fikstür ile başlayabilirdik. Maalesef çok zor bir fikstür denk geldi bize. Bu zoru geçene kadar tek düşüncemiz aşağıdaki takımlar ile aynı seviyede kalmak Puan cetvelinde biz aynı yerde durabilirsek en azından aşağıdaki takımlar puan farkı açılmayıp onlarla beraber kalabilirsek bundan sonraki süreçte daha kendi rakibimiz olan takımlarla oynamaya başladığımız zaman en azından bizim için daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Zor takımlar ile başladık? diye konuştu.

?Öncelikle hedefimiz kümede kalmak?

Çünkü biz aldığımız pozisyonda bizim için başarı sadece Kayserispor´u küme bırakmak olduğunu belirten Sergen Yalçın, ?Görüşüp anlaştıktan sonra bir takım görüşmelere yaptık Erol Başkanla, daha sonra 20-25 gün sıkıntılı bir süreç geçirdik. Özellikle takımla ilgili değişim ile ilgili ciddi bir değişim yaptık bu süre zarfında. Tabi ben yönetim kuruluna ve başkanımız Erol Bedir´e çok teşekkür ediyorum. Onlarda çok özveride bulundular. Kolay değil böyle bir değişim gerçekleştirmek. Çok ciddi maddi katkı lazım bunları yapmak için.  Ama bu süre zarfında biz inanıyoruz ki iyi bir oyuncu grubunu bir araya getirdik Genelde bu ligi bilen bu ligde oynamış olan oyuncuları almayı tercih ettik.  Çok çaba sarf edip iyi bir takım ortaya çıkarmaya çalıştık.  Şuan itibari ile bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan bundan sonrası Bu süreçte tek hedefimiz Kayserispor´un kümede kalması. Çünkü biz aldığımız pozisyonda bizim için başarı sadece Kayserispor´u küme bırakmak. İlk etapta bunu başaracağız? dedi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BARAJ OLUR