BANKA YÖNETİCİLERİ OSB´DE BULUŞTU

12.01.2017 09:40:11

Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren bankaların yöneticileri Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü´nde bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından  banka Yöneticileri ile birlikte Kayseri OSB tarafından yürütülen  mevcut projelerden; OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ( METEM ), planlamaya alınan ve projesi tamamlanan Fuar ve Kongre Merkezi  sahası, OSB Merkez Camii, OSB Yeni Camii, OSB yeni hizmet binası, yeni itfaiye binası ve itfaiye filosu,  15 Temmuz Şehit Parkı, Şehitlerimiz Ömer Halisdemir, Cennet Yiğit ve Kübra Doğanay  adına yaptırılan 3 ayrı park alanları, çevreci ve örnek  olarak bilinen Arıtma Tesisi ile, ülkemizin en büyük projelerinden birisi  olarak kabul edilen  OSB Güneş  Enerji Santrali ( GES ) projesi yerlerinde gezildi. 

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından da davetlilere detaylı bilgiler verildi. Gezi ve toplantıya, Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Bölge Müdürü, Bölge Müdür Yardımcısı ve birim amirleri katıldı. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: BANKA YÖNETİCİLERİ BULUŞTU