BAKKAL: "HEDEFİMİZE ULAŞTIK"

17.05.2017 09:17:41

Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ?Ligin bitimine 3.hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyum? dedi.

 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da büyük sevinç yanıyor. Ligin bitimine 3.hafta kala ligde kalmayı garantileyen Sarı-Kırmızılılarda antrenmanlar neşeli ve bir o kadarda keyfili geçiyor. Ligin 32.haftasında Cumartesi günü sahasında küme düşmesi belli olan Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizde tek hedef galibiyet.

Hedeflerine ulaştıklarını ve oyuncularının büyük bir övgüyü hak ettiğini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ? Hem camia olarak hem kulüp olarak Süper Ligi hak eden bir şehir ve Kayserispor takımı var zaten. İçindeki oyuncu grubunun kalitesi bu ligde istediği takımı yenebilecek kapasitede. 3. haftada alınan 9 puan var önemli Aytemiz  Alanyaspor, Trabzonspor ve Atiker Konyaspor   maçında alınan galibiyetlerden dolayı oyuncularıma teşekkür ettim. Özellikle ben geldikten itibaren gösterdikleri bize olan saygıları taktik anlayışları ve ortaya koydukları performans çok samimiyetle söylüyorum övgüyü hak ediyorlar.   Bırakın ellerini, taşın altına kafalarını koydular. Böyle olunca da kenetlendik, istedik. İstemenin bir önüne geçtik iman ettik. Muyluyum, huzurluyum ve gururluyum.?

?Her oyuncunun kalitesi belli?

O kadar çok istedim ki, Atiker Konyaspor maçında kazanıp ligin bitmesini. Çünkü hem Alanyaspor hem de Trabzonspor maçında aldığımız galibiyetler bir anlam taşıyacaktı ve ligi bitirecektik.  Hem iyi oyun hem de hak ederek kazandık.   Öyle sıradan bir galibiyetler değil.   Beni daha çok mutlu etti.   Bire bir konuşmalarımızda ikili ilişkilerimize bu kadar net cevap veren bir takımla daha önce hiç çalışmadım desem yeridir.  Çok kısa sürede bir birimizi çok iyi anladık.  Bir tek gerçek var, oyuncunun özellikle Kayserispor´da şuan ki oynayan oynamayan oyuncuların bir kalitesi var.  Devre arasında yapılan özellikle transferler inanılmaz bir buraya güç verdi.  Şimdi üç maçımız var. Ben her zaman kazanmayı seven kazanmayı isteyen bir teknik adamım. Bu böyle olacak. Kümde kalmış çok rahatlamış ve stresten çıkmış bir takım var.  Hep beraber buradayız.  Bu demektir ki bir birilerinden keyif alıyorlar.?

?Zafer Sarhoşuyum?

Kalan zamanda Kayserispor için gelecek sezon yararlı olacak isimlere ağırlık verebiliriz. Haftanın ilk günü ve ben de hala zafer sarhoşuyum. Bu hafta boyunca duruma bakacağız yönetimle görüşeceğiz. Ama şu oynayacak bu oynayacak dersem haksızlık yapmış olurum? dedi.

?Yönetim bana büyük güç verdi?

Bu konuda yönetime teşekkür ediyorum.  Geldiğim günden beri inanılmaz bir çırpınış içindeler.   Ödemelerde gece gündüzü bir birine kattılar bunu ben hiç abartısız söylüyorum.  Bir günden bir güne primler aksamadı.  Belki kendi sorumluluklarında olmayan işleri haletliler.  Bu bana takım karşısında büyük bir güç verdi.  Böyle olunca da bir birimize inandık, kenetlendik istedik. İstemenin bir önüne geçtik, iman ettik oldu. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.  Geldiğim günden beri inanılmaz destek verdiler.?

?Tesisin bir an önce bitmesi gerekiyor?

3 haftalık bir süre var ondan sonra 1 aylık bir ara var.   Bu 3.haftalık süre uzun bir süre.  Kayserispor´un navigosyonu belli artık. Adresi de belli. Öncelikle bu tesislerin bitmesi lazım.  Yakışan o.  Ondan sonrada zaten ne yapılacaksa da geçmişten ders alıp en iyisini yapmak için yönetimin mücadele vermesi gerekiyor.  Herkese hayırlı uğurlu olsun.  Bu takımı bende üzerime düşeni görevi kısa sürede de olsa yapmaya çalıştım.  Destek verdi herkes, destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Haber-Foto: Memduh BORAZAN



Anahtar Kelimeler: BAKKAL HEDEFİMİZE ULAŞTIK