BAKKAL: ? FİNAL MAÇIMIZ?

10.05.2017 13:39:57

Kayserispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ? Cuma günü Konyaspor ile final maçı oynayacağız. O yüzden bütün Kayserili futbolseverleri maça davet ediyorum? dedi.

Spor Toto Süper Lig Temsilcimiz Kayserispor ligin 31.haftasında Cuma günü sahasında ve taraftarı önünde Konyaspor´u konuk edecek. Konyaspor maçı hazırlıklarını Karpuzatan Kadir Has Tesislerinden sürdüren Sarı-Kırmızılılar keyfiler yerinde.  Son iki haftada önce Aytemiz Alanyaspor ve ardından geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor´u mağlup ederek kötü gidişata dur diyen Kayserispor, Cuma günü sahasında final maçına çıkacak.

?Psikolojik olarak destekledik?

Teknik adam Mesut Bakkal, ? İki haftalık bir periyota bakalım.  Geldiğim günden beri yaklaşık 14-15 gündür bu takımla çalışıyorum.  Güzel baktığınız zaman güzel görüyorsunuz, ben hep onu söylüyorum.  Çünkü çok iyi bir oyuncu grubu ve oyuncu kalitesi var. Bu takımın yaptığı her şey ortada. 4 maç 12 puan alıp da 4 maç sıfır aldıkları belliydi.  Biraz psikolojileri yükseldi, yönetimin inanılmaz desteği ile oyuncuları biraz daha psikolojik olarak destekledik. Aytemiz Alanyaspor maçı güzel bir oyun ve ardından da hakikaten insanların keyif aldığı Trabzonspor maçını kazandık.  Şimdi 33 puandayız. 6 puan fak var aramızda? diye konuştu.

?Tüm Kayseri´yi maça bekliyoruz?

Cuma günü final maçına çıkacaklarını altının çizen teknik adam Mesut Bakkal, ? Özellikle geldiğimiz bu noktada Konyaspor maçının bir final olduğunu düşünüyorum ben ve ekibim olarak. Sezonun bitmesine 4 hafta var ama bizim yapacağımız şey şu. Ben buradan Kayserisporlu taraftarlara, camiadan, sporseverlerden, eşlerden, çocuklardan, sevgililerden tek istediğim bir şey var bu maça herkes gelsin.  Sezonunun belki de en önemli maçlarından bir tanesine çıkıyoruz.  Biz hep beraber kenetlenip hep beraber bir arada olup Konyaspor maçını kazanmamız gerekiyor? dedi.

?Herkes işini gücünü bıraksın bu maça gelsin?

Çünkü bir sezonun belki de Konyaspor maçının galibiyetle bittiğini düşündüğümüzde belki e önümüzdeki sene Süper Ligin patentini alacağız.  Onun için herkesten bu maçta Cuma günü akşamı özveri istiyorum.  Destek istiyoruz.  Çünkü çok iyi oynayan bir takımımız var.   Tek şey var tek vücut olup Konyaspor maçını kazanmak.  İnanın kaybettiğimiz puanları sonradan çok arayacağımız dönemleri geçtik.   Şimdi fırsat yakaladık. Bu fırsatı değerlendirmek için bizim desteğe ihtiyacımız var.   Biz takım olarak, hoca olarak yönetim olarak yapacağı işleri çok iyi yapıyor.  O zaman ne yapacağız gelin bu maçı hep beraber oynayalım taraftar grubuyla. Ben özetle şunu söyleyim herkes işini gücünü bıraksın bu maça gelsin? diye konuştu.

(Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BAKKAL FİNAL MAÇIMIZ