BAKİ ERSOY:” HESAPLAŞMADAN, HELALAŞMA OLMAZ”

14.06.2020 00:41:00

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Bu takım düşmeyecek Allah’ın izniyle. Sevdamız Kayserispor. Nasıl olsa hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan, helalaşma olmaz” dedi.

Süper Ligde temsilcimiz Hes Kablo Kayserispor’da ligde kalma umutları sürüyor. Ligde kalan son 7 haftada alacağı sonuçlar ile kendi kaderini belirleyecek olan Sarı-Kırmızılı camia son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor.

Hes Kablo Kayserispor’un her zaman her konuda maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen MHP Kayseri Millitvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yaptı.

 

Baki Ersoy yaptığı paylaşımda, “Bu takım düşmeyecek Allah’ın izniyle. Sevdamız Kayserispor. Hiç kimse unutmasın ki; Kayserispor düşerse Kayseri düşer. Bizler takımımıza inanmalıyız, güvenmeliyiz,asla olumsuz düşünmemeliyiz, çünkü biz hep birlikte başaracağız. Bu memlekette adını,soyadını hiç bilmediğimiz inanmışlar ordusu var.Onların temiz kalpleri bu Takımı Allah’ın izniyle düşürmeyecektir. Bu takım düşmeyecek. Bu memlekette adını,soyadını hiç bilmediğimiz inanmışlar ordusu var.Onların temiz kalpleri bu Takımı Allah’ın izniyle düşürmeyecektir. Bu takım düşmeyecek. Matematiksel olarak herşey hala ortada iken memleketin yiğit evlatları olarak bize Kayserisporumuza sahip çıkmak düşer. Berna Gözbaşı başkanımızın Kızı Elif’in dünkü maçtan sonraki gözyaşlarının hesabını bu şehirde kimse sormazsa 7 hafta sonra ben bizzat soracağım, bilinsin. Son dakikaya kadar kim ki olumsuz tek bir eleştiri getirirse bana göre hata yapar çünkü bu takım Ligin başında zaten düşmüştü, ama bir inanmış Kadın Berna Gözbaşı çıktı ve tüm “Adamlara” inat inandı. Şimdi saygı duyma zamanı,destek olma zamanı, nasıl olsa hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan, helalaşma olmaz” dedi.