?Bağımsızlıktan yanayız?

5.08.2016 10:11:29

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı ve aynı zamanda Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy Demokrasi nöbetinde olan tüm halkımıza ve esnaflarımıza şükran borçlu oldukları ifade ederek bu ferasetli millete kimse pranga vuramaz dedi.

Gülsoy; Türk halkının demokrasiye sahip çıkması ile birlikte Milletimiz bir çağı kapatmış yeni bir çağ açmıştır. Darbeye darbe indirmiştir. İkinci Cumhuriyetin Temel´ini millet atmıştır dedi. Gülsoy açıklamalarında hükumet ve devletimize sahip çıkma günü olan 15 Temmuz aslında bir milat olmuştur, demokrasiye inanan ve sahip çıkanlar olarak devletimizin ve hükumetimizin yanındayız dedi. Gülsoy açıklamalarına şöyle devam etti;
Demokrasiye inanan ve sahip çıkanlar olarak devletimizin, hükümetimizin yanındayız. Tüm darbe girişimlerine de karşıyız. Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür. Gün birlik günüdür. Milletimizin huzurunu birliğini, beraberliğini kimse bozamaz. Milli iradeye karşı gelemez. Biz tam bağımsız ve milli Türkiye´den yanayız? dedi.Bizler FETÖ Terör örgütünün tüm yapılanmasının karşısında olduk. Darbecileri ve ona teşebbüs edenleri lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Milli irade ve demokrasi nöbetlerine katılan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. İlk günkü aşkla demokrasi için gayret gösteren herkesi tebrik ediyorum. Türk halkı kendisine darbe yapanlar karşısında onlara darbe yapmıştır.
Devletin bekasına, vatanın bütünlüğüne ve milli iradeye karşı gelenlere millet, gereken cevabı birlik içinde Devletimizin, Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak sokaklara, meydanlara uyarak göstermiştir. Türk Milletinin iradesini, sabrını kimse test etmeye kalkmasın. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Bağımsızlıktan yanayız