BADJİ KALMAK İSTİYOR

23.05.2018 22:07:15

Kayserispor´da bu sezon sergilediği futbol ile dikkat çeken Senegalli orta saha oyuncusu Stephane Badji, "Kayserispor´da kalmak istiyorum" dedi.

Kayserispor´da bu sezon sergilediği futbol ile dikkat çeken Senegalli orta saha oyuncusu Stephane Badji muhabirimiz Memduh Borazan´a konuştu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor sezon başında Anderlecht takımından  kiraladığı Stephane Badji´nin sözleşmesi  31 Mayıs 2018 tarihinde sona eriyor. Ligin tamamlanmasına rağmen Kayseri´den ayrılman Senegalli futbolcu Stephane Badji´nin kalıp kalmayacak merak konusu
Bu sezon Kayserispor formasi ile oynadığı futbol ve kritik maçlarda attığı gollee ile beğeni kazanan Senegalli oyuncu Badji taraftarın sevgilisi oldu. Sezonun tamamlanmasından somra takımda kalıp kalmayacağı mmerak edilen Stephane  Badji, Kayserispor´da kalmak istiyor.  Kalmak istediği Kayserispor yönetimine belirten Badji´bin durumu Teknik Direktör Ertuğrul Saglam ve ekibi karar verecek.

Stephane Badji yaptığı açıklamada; " Kayseri ve Kayserispor´u çok seviyorum. Ben kalmak istiyorum ama ne olur ne biter bilmiyorum. Anderlecht ile Kayserispor görüşme halinde" dedi. Öte yandan Anderlecht Kulübü Stephane Badji için 1 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Stephane Badji bu sezon Kayserispor forması ile 30 maça çıkan Stephane Badji2 gol kaydetti. 30 maçta 2432 dakika süre alan Badji takımın en iyi oyuncuları arasında ilk sıralarda yer aldı.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: BADJİ KALMAK İSTİYOR