Babasını öldürdü, tahliyesini istedi

12.07.2018 12:33:54

Kayseri´de taksicilik yapan babasını av tüfeği ile 5 el ateş ederek öldüren ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanık mahkemede, ?Tahliyemi istiyorum? dedi.

Kayseri´de taksicilik yapan babasını av tüfeği ile 5 el ateş ederek öldüren ve bu suçtan tutuklu yargılanan sanık mahkemede, ?Tahliyemi istiyorum? dedi. Sanık hakkında akıl sağlığı raporu bekleniyor. 
6 Mart 2017´de Kocasinan ilçesi Şehirlerarası Otobüs Terminalı önünde meydana gelen olayda taksicilik yapan 62 yaşındaki Sadık Ü., ailevi nedenler dolayı tartıştığı 46 yaşındaki oğlu B.Ü. tarafından 5 el ateş edilerek öldürüldü. Akıl hastası olduğu iddia edilen oğul B.Ü. tutuklandı. 
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık B.Ü. hazır bulunurken, avukatı mazeret bildirerek duruşmaya katılmadı. 
Adli Tıp Kurumu´na gönderilen sanık B.Ü. hakkında beklenen raporun gelmemesi nedeniyle sanığa ?söylemek istediğin bir şey var mı?´ sorusu soruldu. Sanık B.Ü. ?Tahliyemi istiyorum? dedi. 
Mahkeme heyeti sanık hakkında akıl sağlığının yerinde olup olmadığını belirten raporun beklenmesi nedeniyle duruşmanın Ekim ayına ertelenmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.