AYKIRI İLE DEVAM

3.09.2018 12:40:08

Türkiye Emekliler Derneği Kayseri Şubesi Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Gazi Aykırı ve yönetimi güven tazeledi.

Türkiye Emekliler Derneği Kayseri Şubesi Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Gazi Aykırı ve yönetimi güven tazeledi.

Önceki gün yapılan genel kurulda Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, oy birliği ile divan başkanlığına seçildi. Mevcut başkan Gazi Aykırı, yaptığı konuşmasında, siyasi partilere gönderdikleri davete rağmen genel kurula katılmamalarından dolayı üzüntü duyduğunu söyledi. Kayseri´de 42 bin 500 üyelerinin bulunduğunu ifade eden Aykırı,? emeklilerimeze her yönümüzle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Daha çok söz sahibi olmamız için daha çok üyeye ihtiyacımız var. Türkiye´de 13 Milyon emekli var ama sadece 1 milyon üye var. Bu nedenle daha çok üyeye ihtiyacımız olduğunu söylemek istiyordum.?dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün´de birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ?bizim amacımız emeklilerin hakkını hukukunu korumak. Kayseri´de yapılan genel kurulun emekliler adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim ?diye konuştu.

42 bin 500 üyenin olduğu Kayseri´de genel kurulda tek aday olan mevcut Başkan Gazi Aykırı ve yönetim kurulu yeniden göreve getirildi.

İşte Aykırı ve yönetimi listesi:

Asıl üyeler: Gazi Aykırı, Yusuf Aykırı, Dursun Şahin, Recep Lalelio, Mahmut Taşdan.

Yedek Üyeler: Necdet Ceylan, Mehmet Yılmaz, Serdar Göker, Mehmet Asma ve Hüseyin Kara.

Denetim Kurulu:

Ahmet Aksu, Mehmet Dündar, İlyas Türkmen

Yedek Üyeler:

Adem Mert, Hüseyin Ateş ve Hüseyin Dede.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: AYKIRI DEVAM