AYAK OYUNLARINA GELMEDİK

27.03.2015 10:15:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili aday adayı Aşkın Genç, her zaman partinin bir neferi olarak çalışacağını belirterek, Eğillim yoklamasında ayak oyunlarına girmeden alnımın akıyla her iki kişiden birinin oyunu aldığım” dedim.

 

 

Chp milletvekili aday adayı Aşkın Genç, eğilim yoklaması sonrası nezaket ziyaretlerine devam ederken 7 Haziran seçimleri için istişarelerde bulunuyor. CHP il yönetimi eğilim yoklaması ardından aday adaylarına mazbata adını verdiği, seçim sonuçlarını dağıtıyor. Aşkın Genç nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak İl Başkanı Mustafa Ayan ile görüşerek mazbatasını aldı. Genç burada yaptığı açıklamada, Örgütümün içerisinden gelen birisi olarak, teşkilatımı her zaman arkamda hissettim. Biz yine farkımızı ortaya koyarak nezaketimizi ve güler yüzümüzü herkese gösteriyoruz. İl başkanım ve örgütüme saygım sonsuz” diye konuştu.

Ardındoan CHP Kocasinan ilçe başkanlığını ziyaret eden Genç birlik ve beraberlik mesajı verdi. Genç, eğilim yoklamasından 3. Olarak çıktığını hatırlatarak, 21 Mart'ta eğilim yoklamamızı sorunsuz şekilde tamamladık. Kayseri Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip illerinden. Kayseri'nin her yerini karış karış gezerek eğilim yoklamasına girdik ve 3. Olarak çıktık. Benr gerçek partitilerin oyunu aldığıma inanıyor. Hiçbir şekilde ayak oyunlarına girmedim. Farklı işlere girenler siyasette kalıcı olamazlar. Bizler dimdik ayaktayız. Partinin bir neferi olarak her zaman hizmet etmeye devam edeciğim” ifadelerinde bulundu. 

Haber: Dilek Bolat 

 



Anahtar Kelimeler: AYAK OYUNLARINA GELMEDİK