AVUSTURYA YOLCUSU

31.07.2014 11:27:39

Spor Toto Süper Lig Temsilcimiz, yeni sezon hazırlıkları için Erzurum kampınının ardından yarın Avusturya`da toplanarak kampa başlıyor!

Kayseri Erciyesspor`un basın sözcüsü Kaan Savruk, Erzurum kampının başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi. Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan
Savruk, Kayseri`deki ilk etap kampın ardından Erzurum`da başlayan ikinci etap çalışmalarının bayram öncesinde sona erdiğini belirtti. Kampların lige hazırlık açısından önemli olduğunu vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:
"Erzurum kampı başarılı bir şekilde tamamlandı. Verimli kamp dönemini geride bıraktığımızı düşünüyorum. Futbolcular ve teknik heyet için iyi bir uyum ve kaynaşma dönemi oldu. Erzurum`da iki hazırlık maçı yaptık. Bu karşılaşmalardan birini kazandık, birinden de mağlup ayrıldık. Takımın son durumunu görme açısından bu maçlar iyi oldu. Yarın yurt dışı kampımız başlayacak. Hedefimiz bu kamp dönemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, lige iyi başlangıç yapmak. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürecek" (Spor Servisi)