ATLETİK´İN BÜYÜK BAŞARISI

10.02.2017 00:41:03

Kadınlar 3.Lig´inde mücadele eden temsilcimiz Kayseri Atletikspor başarıdan başarıya koşuyor. Kısa zaman içerisinden bayan futboluna önemli mesafe katan Mavi-Siyahlılar büyük takdir topluyor.

Kadınlar 3.Lig 6.Grupta ilimizi başarı ile temsil eden Kayseri Atletikspor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçta Elazığ Bordo Atletikspor´u 19-0 gibi farklı mağlup eden Kayseri Atletikspor önce ki gün erteleme maçında sahasında Malatya Bayanlarspor´u son dakika attığı golle 1-0 mağlup etti ve zirve takibini yakından sürdürdü. Kurulduğu günden bugüne kadar her kategoride büyük işler başaran Kayseri Atletikspor Kulübü yönetimiyle ve sporcuyla başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Geride kalan 12.hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kayseri Atletikspor topladığı 22 puanla 4.sırada yer alıyor. Bir maçı eksik olan temsilcimiz devre arasında erteleme maçını oynanacak.

?İlk yarının son maçı deplasmanda?

Kadınlar 3.Lig´inde ilk yarının son maçında Pazar günü deplasmanda Erzincan Gücü Spor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizde tek hedef 3 puan. Ligin ilk yarısının son maçını kazanarak devreye moralli girmek isteyen Kayseri Atletikspor deplasmandan alacağı 3 puanla dönerek ligin ikinci yarısında daha iyi olmak istiyor. Pazar günü Erzincan Demirkent Futbol Sahasında oynanacak olan karşılaşma saat  13.00´de başlayacak. Cumartesi günü karayolu ile Erzincan´a gidecek olan temsilcimiz konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.

?Erteleme maçı 19 Şubat´ta?

Ligin 11.haftasında oynanması gereken ancak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Anadolu Yıldızları ile Kayseri Atletikspor maçı 19 Şubat Pazar günü oynanacak. İki Kayseri takımın karşılaşacağı karşılaşma saat 11.00´de başlayacak.  İlk yarının bitmesinden sonra oynanacak olan bu karşılaşma öncesi iki temsilcimizde bu hafta sonu ilk yarının son maçlarını oynayacaklar. Kayseri Atletikspor Pazar günü oynayacağı Erzincan Gücü Spor maçından 3 puanla ayrılarak erteleme maçında Anadolu Yıldızlarını da yenerek ilk yarıyı 28 puanla tamamlamak istiyor.

?Dağlı: Meyveleri toplamaya başladık?

Uzun süre çalışmalarını meyvelerinin toplamaya başladıklarını belirten Kayseri Atletikspor antrenörü Bekir Dağlı, ? Uzun süre çalışmaların meyvelerini her kategoride toplamaya başladık. Bir bir ligde üst sıralara çıkmaya devam ediyoruz. Takım olarak tecrübe kazandıkça çok daha olgun futbol oynamaya başladık. Maçlarda rakiplerine arkadaşlarına saygılı sporcularımızı gördükçe de iyi yolda olduğumuzu ve daha iyi olacağımıza inanıyorum. Daha da iyi olmak için gece-gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri´de bayan futboluna büyük renk kattığımızı düşünüyorum. Her sezon daha farklı daha iyi olacağız.

(Özel Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: ATLETİK BÜYÜK BAŞARISI