ASKON’DAN SARIZ BELEDİYESİNE MASKE TAKDİMİ

20.05.2020 15:47:00

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri şubesi tarafından pandemi sürecinde maske dağıtımları devam ediyor. Derneğin bir sonraki adresi Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak oldu.

 Dernek adına ziyarette bulunan ASKON Kayseri başkan yardımcısı Ebubekir Erkek maske takdiminde bulunarak belediyelerin yanlarında olduklarını belirtti. Erkek, “Kayserimizde birçok kurum ve kuruluşu ziyaret ettik. Bu çalışmalarda Kayseri merkez dışındaki yerleri de unutmadık. Bugün Sarız’a gelerek kıymetli belediye başkanımız Baki Bayrak Bey’i ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizleri en güzel şekilde misafir ettiler. Bizde kendilerine Sarız’ımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederken pandeminin bu yoğun ve yorucu sürecinde kendilerine destek olmak istedik. Covid – 19 süreci tüm dünyayı etkiledi. Çok şükür Sarız ilçemizde ve Kayseri’de genele yayılmadan bu süreci atlatıyoruz. İş dünyası ile siyasetçisi ile vatandaşı ile birlik olunduğunda işlerin ne kadar kolay ve iyi yürüdüğünü gördük.” İfadelerini kullandı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri başkan yardımcısı Ebubekir Erkek, “Genel başkanımız Orhan Aydın Bey ve yönetim kurulu öncülüğünde Türkiye genelinde 1.000.000 maske dağıtımı gerçekleştirdik. Kayseri olarak da gücümüzün tamamını seferberlik ederek destek olduk. Gelen maskelerimizi de doğru yerlere ulaştırmaya gayret gösterdik. Bugüne kadar sağlık çalışanlarımızı, emniyet güçlerimizi, kamu için faaliyet gösteren kurumları ziyaret ettik. Telefonla bizlere ulaşan kurum yetkililerini boş çevirmedik. Bu anlayışımızı korumaya devam ederek çalışıyoruz. Hayra motor şerre fren olmak için milletimize gecemizle gündüzümüzle hizmet etmeye hazırız.” şeklinde konuştu.