ASKER İNTİHAR ETTİ!

30.01.2015 10:27:26

Kayserili Akif Adıyaman vatani görevini yaptığı Kocaeli Derince`de intihar etti.

Kayserili Akif Adıyaman vatani görevini yaptığı Kocaeli Derince`de intihar etti.

 

Derince 1`inci Ulaştırma Terminal Birlik Komutanlığı`nda vatani görevini yerine getiren aslen Kayserili 21 yaşındaki Mehmet Akif Adıyaman gece saatlerinde silahını çenesinin altına dayayarak intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine hemen 112 ekipleri sevk edildi.

 

 Ambulansa alınan asker Kocaeli Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi`ne kaldırıldı.  Yapılan tüm müdahalelere rağmen genç hayatını kaybetti. Adıyaman`ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Gencin cenazesi savcılık tarafından yapılan otopsinin ardından ailesi teslim edildi. Mehmet Akif Adıyaman`ın cenazesi memleketi Kayseri`de toprağa verilecek.

 

Akif Adıyaman, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan son paylaşımı ise intiharıyla ilgili aşk acısı mı çekiyordu sorusunu akla getirdi. Akif Adıyaman intihar etmeden hemen önce saat 22:00 sularında Azer Bülbül’ün felek şarkısını paylaşmış. Sözleri ise intihar edeceğinin sinyallerini veriyor. Şarkı sözleri şu şekilde:

“Bir fayda görmedim ben senden felek

Hiç bir iste bana kar ettirmedin

Nice güzel sevdim nazli edali

Hic birini bana yar ettirmedin”

 

Adıyaman’ın bir önceki paylaştığı söz ise, “Madem ki yokluğumla daha mutlusun, O halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun…” şeklinde.

Haber Merkezi