?ASIL MAĞDUR MİLLET?

3.12.2016 08:49:20

Birlik Vakfı Kayseri Şubesinde gerçekleştirilen STK toplantısında konuşan AK Parti 25. Dönem Milletvekili Yaşar Karayel başkanlık sistemi ile ilgili olarak, ?Anlaşılan maddeler içerisinde başkanlık 2 dönem seçilebilecek 5+5 olarak. MHP ile detayları ile i

Birlik Vakfı Kayseri Şubesinde gerçekleştirilen STK toplantısında konuşan AK Parti 25. Dönem Milletvekili Yaşar Karayel başkanlık sistemi ile ilgili olarak, "Anlaşılan maddeler içerisinde başkanlık 2 dönem seçilebilecek 5+5 olarak. MHP ile detayları ile ilgili konuşuyorlar. Başkan yardımcılığı olacak, bakanlar kurulu olacak" ifadelerini kullandı.
STK temsilcileri ile Birlik Vakfı Kayseri Şubesinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya katılan AK Parti 25. Dönem Milletvekili Yaşar Karayel, Fırat Kalkanı Harekatı, PKK´ya yapılan operasyonlardaki son durum, 15 Temmuz sonraki süreç, başkanlık sistemi ve yeni anayasaya dair soruları yanıtladı.
Türkiye´nin coğrafi bakımdan yaşanması zor bir alanda olduğunu belirten Karayel, "Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var. Bu bedeli bizden önceki nesiller ödediler, bizler de şimdi ödemeye devam ediyoruz. Ama vatan olmazsa hiçbir şey yok. Toprağın hiçbir kabahati yok ama içeride satılmış insanlar, hainler, gafiller var. Bu memleketin düşmanı olan insanlar var. Bunların içerideki işbirlikçileri her zaman var. Bu emperyalist uşakları memleketin parçalanması için dışarıdaki emperyalistlere uşaklık ettiler. Adam Pensilvanya´da oturarak kendisi din adamı görüntüsü içerisinde kardinallerin ideolojisine hizmet eden bir adam olarak Türkiye´nin parçalanması ile ilgili maalesef ülkemize en büyük ihaneti etti. Bir nesil yok oldu. Bu ülkenin 50 yıldan beri yetiştirmeye gayret ettiği, en zeki çocukların hepsini emperyalist güçlere uşak etti bu adam. Bunda hepimizin kabahati var. Dönüp geriye bakacağız, ders çıkaracağız. Bu dersten de üzerimize düşen ne ise hep birlikte yapacağız. Devlet millet kaynaşması çok şükür sağlandı. 15 Temmuz ile birlikte millet yeniden ayağa kalktı. Devletimize, milletimize, vatanımıza, yöneticilerimize, evlatlarımıza sahip çıkacağız."
diye konuştu. (İha)



Anahtar Kelimeler: ASIL MAĞDUR MİLLET