"ARTIK BÜNYAN FARKLI BİR BÜNYAN OLACAK"

30.11.2014 13:09:26

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan`ın çalışmalar neticesinde farklı bir Bünyan olacağını söyleyerek, "Sadece içme suyu projesinin toplam tutarı Bünyan Belediyesi`nin yıllık bütçe tutarından yüzde 50 daha fazladır" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan`ın çalışmalar neticesinde farklı bir Bünyan olacağını söyleyerek, "Sadece içme suyu projesinin toplam tutarı Bünyan Belediyesi`nin yıllık bütçe tutarından yüzde 50 daha fazladır" dedi. 

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, göreve geldiğinden itibaren Bünyan`da yapılan çalışmaların hız kazandığını söyledi. Gülcüoğlu, "Aşağı yukarı göreve geleli 7 aylık bir zaman oldu. Yapılan işler planlı, programlı ve projeleri işlerdir. Devletin öngördüğü bekleme süreleri vardır. Basit bir ihaleyi yapıyorsunuz ve bununla ilgili aylarca itiraz süresi bekleniyor. İtiraz olduğu zamanda süreç yeniden başlıyor. Bünyanlı hemşehrilerimizin şunu bilmesini istiyorum. Biz onlara verdiğimiz sözleri birer birere tahakkuk edip gerçekleştirirken daha güzel, daha temiz bir Bünyan çalışması yapıyoruz. Sadece bunları hazırlık aşamaları, ihale aşamaları ve çalışma aşamalarından geçtiğini ve bu aşamalarında bizim dışımızda devletin kanunlarının öngördüğü şekilde yürüdüğünün bilinmesini istiyoruz. Bünyan`da artık bir iş bir defa yapılacak. Alt yapısında dokunulmamış bir yerde üstüne yol yapmanın sadece milli serveti çar çur etmekten ibaret olduğunu bildiğimiz için çalışmayı bir defa yapmak istiyoruz. Kalıcı çalışma yapmak istiyoruz. İçme Suyu Projemiz bitirildi. Kanal projemiz bitirildi ve sadece içme suyu projesinin toplam tutarı Bünyan Belediyesi`nin yıllık bütçe tutarından yüzde 50 daha fazladır. 12.4 trilyonun üzerinde bir projedir. İnşallah kısa zamanda bununda ihalesi yapılarak önümüzdeki sene Bünyan`ın topyekün bir şantiyeye döneceğini Bünyanlı hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum. Daha çok müjdelerimiz olacak" dedi.
Bünyan`a doğalgaz gelmesi için görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Başkan Gülcüoğlu, "Doğalgazla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bünyan ile ilgili bir doğalgaz firmasının projesi yok ama biz EPDK ile gerekli görüşmelerimizi yaptık. Milletvekillerimiz bu işin üzerindedir. İnşallah bunu da süreç içerisinde yürütmeye çalışıyoruz. Bununla birlikte karayolları çalışması hızlı bir süreç içerisinde devam ediyor. Devlet Hastanesi ile ilgili görüşmelerimiz sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Artık Bünyan farklı bir Bünyan olacak. Eski Bünyan ve yeni Bünyan olarak görev süremiz içerisinde herkes bu fotoğrafı görecektir" ifadelerini kullandı.