Artaş İnşaat´tan modern ataklar

2.02.2016 08:50:52

Artaş Grubu, inşaat ve turizm sektörlerinde önemli projelere imza atıyor.

 

 

 

İnşaat sektörünün dinamiklerini yakından takip eden Artaş Grubu yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya iş alanındaki hedeflerini nitelikli ve prestijli konutlar üretmek olarak tanımlıyor. İş dünyasında doğru proje doğru imalat ve çevreye duyarlı düzgün şehirleşme tutumuyla çalıştıklarını belirten Süleyman Çetinsaya, hedeflerini sosyal ve kültürel değerleri taşıyan çevreyi koruyan, güvenli ve saygın projeleri hayata geçirmek olduğunu anlatıyor. Projeleri hakkında bilgi veren Süleyman Çetinsaya şöyle konuştu: ?Artaş İnşaat tarafından Maslak´ta inşa edilen Eclipse Maslak Business Maslak´ın karmaşasına, yoğunluğuna ve otopark problemlerine çözüm sunmaktadır. Ofis ve dükkanların hemen teslim edilmekte olduğu projede iş yerleri yatay bir düzenlemeyle estetik olarak tasarlanmıştır. Finans dünyasının ve iş dünyasının önemli kuruluşlarının yer aldığı bu projede zirvede olmayı isteyenler yer almaktadır.?

Kuleler Ataköy´de yükseliyor

İstanbul´un en önemli yerlerinden olan Ataköy´de Artaş İnşaat tarafından yapılan Avrupa Residence Office Ataköy projesinin yer aldığını belirten Çetinsaya, ?Konut almak isteyenlerin yoğun ilgisini çeken proje 3 ay gibi kısa bir zamanda sahiplerini buldu. Son derece konforlu ofisleriyle de, iş dünyasının tercih ettiği bir yerdir? şeklinde konuştu.

Radisson Blu Hotel kayak paketi hazırladı

Dünyadaki kayak severlerin yeni rotasının Kayseri Erciyes Kış ve Turizm Merkezi olduğunu ifade eden Çetinsaya, ?Kayseri´nin gözde tesisi Radisson Blu Hotel Kayseri yerli ve yabancı kayakseverleri ağırlamaya başladı. Kayak ve snowboard tutkunları için 2016 yılı kayak paketini açıklayan Radisson Blu Hotel Kayseri kayak sporunu herkesin yapabilmesi için çok özel bir fiyat hazırladı. Radisson Blu Hotel Kayseri 2016 yılı kayak paketi çift kişilik odada kişi başı 170 TL olarak açıkladı. Bu fiyata 1 gece konaklama açık büfe kahvaltı Erciyes Dağı´na transfer de dâhildir? dedi.

Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Müdürü Fercan Başkan, 2014 yılının son çeyreğinde açılan otelin Kayseri turizmine büyük bir değer ve ivme kazandırdığını söyleyerek, ?Otelin şehrin ortasında tüm şehri kucaklayan konumu panaromik şehir manzarası ve Erciyes´in ihtişamlı manzarası ile dikkat çekmektedir. 20 kattan oluşan otelde rahatınız için tasarlanmış 243 oda ve bir king suite bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında katıldıkları toplantılarda Kayseri´yi her fırsatta dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz. Kayseri, kültür ve tarih turizmi, kış turizmi gastronomisi ve ticaret hayatındaki hareketliliği ile hem ülkemizin hem bulunduğumuz coğrafyanın parlayan yıldızı olmayı sürdürmektedir. Dünyanın 4 bir yanında katıldığımız fuarlar ve toplantılarda Kayseri´yi dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Artaş İnşaat modern ataklar