ARIK ÖRGÜTLERE TEŞEKKÜR ETTİ

15.06.2015 09:24:11

Cumhuriyet Halk Partisi´nden milletvekili seçilen Çetin Arık, ilçe örgütlerini ziyarete ederek, örgütlere teşekkür etti. Ziyaretlerde seçim sonuçlarını da değerlendiren Arık, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye konjonktürü açısından değerlendirilmesi gerektiği

 

 

7 Haziran genel seçimlerinde CHP´den milletvekili seçilen Çetin Arık ve milletvekili adaylarından Aşkın Genç, seçimlerin ardından ilçeleri ziyaret ederek, ilçe örgütlerine teşekkür etti. Arık ve Genç ilk olarak Tomarza İlçe Başkanı Bayram Kılıç´ın bir yakınının cenaze yemeğine katıldı. Arık ve Genç daha sonra Develi, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçe örgütlerini ziyaret ederek, hem örgütlere teşekkür etti hem de görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretlerde seçim sonuçlarının değerlendiren Aşkın Genç, örgütlere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını vurgulayan Genç, ?Diğer partilerden farklı olarak biz adaylarımızı ön seçimle belirledik. Uzunca bir süredir de alanlardayız. Tüm çalışmalarımız sonucunda Kayseri´den bir milletvekili çıkardık. Şimdi milletvekilimize destek olacağız.  Kendisine başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağız? diye konuştu.

Çalışmalarından dolayı örgütlere teşekkür eden Arık da konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendirdi. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye´nin içinde bulunduğu konjonktürden dolayı hak ettiği oyu alamadığını ifade eden Arık, İç Anadolu´da CHP´nin oylarının düşerken, Kayseri´nin az da olsa oylarını artırdığını vurguladı.  Tüm örgütlere sonsuz teşekkürler eden Arık, ?Elbette sonuçlar istediğimiz gibi olmadı. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne ben değil, biz gidiyoruz. Bundan sonra ortak aklı devreye sokarak, kentimizle, ülkemizle ilgili kararları birlikte alacağız. Sık sık bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunacağız. Seçimden önce sizlere ve halkımıza verdiğimiz sözlerin arkasında durarak, Kayseri´yi en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Hiçbir zaman sizlerin başını öne eğdirmeyeceğim. ? dedi.

ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ!

Arık ve Genç partililerinin olası hükümet senaryolarıyla ilgili değerlendirmelerini de dinledi. CHP´nin sorunun değil, çözümün parçası olacağını vurgulayan Arık, ? Sizlerin görüş ve önerilerinizi genel merkezimize eksiksiz olarak ileteceğim. CHP olarak amacımız ülkemizin sorunlarını çözmek, biz çözümün parçası olacağız, çözümsüzlüğün değil. İster iktidar da olalım, isterse muhalefette sizi ve Kayseri´yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız? diye konuştu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: